Fægtning og fortælling

Fægtning og fortælling er en oplevelse ud over det sædvanlige. I vil se det gamle kongeslot og høre levende fortællinger fra Koldinghus’ dramatiske historie. I vil se behændige adelsmænd duellere om æren, og opleve fortidens elegante fægtekunst på egen krop, når slottets dygtige fægtere tager jer på en levende rejse tilbage i tiden, hvor æren var vigtigere end livet.

Fægtning og fortælling er en underholdende og anderledes oplevelse, hvor I prøver kræfter med 1600- og 1700-tallets elegante fægtekunst. Her er det ikke fysisk styrke, men behændighed, fokus og måske lidt ”krigslist”, der afgør duellen.

Slottets fægtere fører jer sikkert igennem nogle sjove og udfordrende øvelser, hvor alle kan deltage. I slutter med en spændende og sjov fægtekonkurrence, hvor vinderen bliver hyldet ved en royal ceremoni. Vi lover jer mange gode grin, og måske lidt sved på panden.

Ønsker I at opleve mere, kan vi f.eks. også tilbyde udklædning i smukke renæssancedragter.

I kan også kombinere fægtningen med en levende temaomvisning på slottet, og/eller afslutte aktiviteterne med et besøg i Madkælderen.

Fægtere og øvrige aktører kommer fra SkuespilsKompagniet.

Praktiske informationer

Varighed: 1,5 time
Antal: Min. 6 deltagere
Pris: Grundbeløb 2.995 kr., samt pris pr. deltager 295 kr.
Sprog: Vi tilbyder aktiviteten på dansk

Booking

Dorte Lindstrøm
Mail: dln@kosa.dk
Tlf.: 24456074