Leje af lokaler

På Koldinghus findes mange historiske rum, som er ideelle til mange forskellige slags arrangementer. Uanset om du skal holde et stort eller lille møde, en konference, en reception, et bryllup eller noget helt andet, så tilbyder vi spændende og enestående rammer.

Når du lejer et lokale på Koldinghus, får du ikke kun slottets unikke rammer med i købet. Du får også mulighed for at kombinere dit arrangement, møde, konference eller fest med spændende gruppeaktiviteter eller en rundvisning i vores særudstillinger. På den måde kan du tilføre en ekstra dimension til dit arrangement. Læs om alle vores gruppearrangementer her.

Se og læs om alle lokalerne i menuen til venstre

Christian 3.s Kapel er blot et af mange lokaler, der kan lejes på Koldinghus. Kapellet, der har direkte adgang til Slotsgården, er velegnet til eksempelvis seminarer, foredrag og produktpræsentationer. Du kan også leje den smukke kirkesal og lade den stemningsfulde sal danne rammen om en anderledes vielse med et historisk vingesus.

Riddersalen på Koldinghus er velegnet som ramme for eksempelvis receptioner. Der er også muligheder for arrangementer i Frederik 4.s Sal og mange andre steder i huset.

Forplejning

MADKÆLDEREN på Koldinghus står for forplejning i forbindelse med leje af lokaler på Koldinghus. Læs om MADKÆLDEREN her.

Overnatning

Få 20 % rabat på overnatning ved Kolding Hotel Apartments, hvis I afvikler konference eller stormøde på Koldinghus.

Læs mere om overnatning ved Kolding Hotel Apartments her

Forespørgsel på leje af lokaler