Madkælderen

I den hyggelige gamle kælder under slottets nordfløj, finder du MADKÆLDEREN, hvor vi har plads til 80 siddende gæster. Køkkenet i MADKÆLDEREN afspejler velsmag og kærlighed til autentisk mad, tilberedt af sæsonbetonede og lokale råvarer.

Frokost

Hver dag til frokost serverer MADKÆLDEREN en klassisk frokosttallerken med et udvalg af det bedste fra det traditionelle, danske frokostbord tilberedt af sæsonens lokale råvarer. Du kan nyde Madkælderens frokost hver dag kl. 11.30 – 15.00. Vi anbefaler, at du bestiller bord før dit besøg.

Læs mere her

Aften

Torsdag, fredag og lørdag aften kan du opleve en unik middag, hvor sæsonens råvarer fra lokale producenter forenes med kreativitet og velsmag. Aftenen startes med aperitif og snack, efterfulgt af en 4-retters gourmetmenu, der rundes af med kaffe, avec og sødt. Der er vin ad libitum under hele aftenen. (Reservation er nødvendigt)

Aften i MADKÆLDEREN er en helaftensoplevelse som starter kl. 18:30. Kl. 22:00 lukkes slottet af for natten.

​Læs mere her

Åbningstider

MADKÆLDEREN er åben hver dag i museets åbningstid kl. 11.00-16.30.
Du kan besøge MADKÆLDEREN uden at betale entré til museet. Vi anbefaler, at du bestiller bord i Madkælderen inden dit besøg.

​Arrangementer

​Uden for normal åbningstid kan der arrangeres mødeforplejning, reception, bryllup og selskaber, evt. kombineret med et aftenbesøg i museets udstillinger. Rundvisning på Koldinghus arrangeres ved henvendelse på tlf.: 3315 3286

Kontakt

MADKÆLDEREN KOLDINGHUS
Koldinghus 1, 6000 Kolding
Telefon: 75 50 47 98
E-mail: info@madkaelderen.dk
Web: www.madkaelderen.dk

Book bord online her