Køb billet online her
Rosenborg Slot
Øster Voldgade 4A
1350 København K
Tlf: +45 3315 3286
museum@dkks.dk

Udstillinger

Oplev skatte fra Danmarkshistoriens konger og dronninger.

Via smukke trappeforløb og gennem ruinøse sale med fascinerende arkitektoniske detaljer fra århundreders renoveringer og restaureringer ledes besøgende gennem det mere end 750 år gamle slot, Koldinghus, frem til slottets skiftende særudstillinger.

Prinsessekjoler 2024 | Koldinghus

Prinsessekjoler

25. april til 1. september 2024

Udstillingen er en markering af H.K.H. Prinsesse Benediktes runde fødselsdag, samt en kreativ hyldest til modeskaberen Jørgen Bender – Kongehusets mest betydningsfulde modeskaber. Oplev mere end 20 kjoler, der spænder over fødselsdagskjoler, en sølvbryllupskjole samt almindelige selskabskjoler i eksklusive tekstiler til en ventekjole og Prinsessens formidable brudekjole.

Om udstillingen

Udstillinger på Koldinghus | rundvisning i Flora Danica

FLORA DANICA – Verdens Vildeste Stel

Permanent udstilling – forventes at stå indtil 2030

Flora Danica-stellet er verdens bedst bevarede pragtstel fra 1700-tallet, og så er det dansk. Det består af 1.530 intakte dele, hvor man i udstillingen kan se store dele af stellet på Koldinghus. Flora Danica-stellet er mere end bare utroligt smukt porcelæn, der afspejler den danske naturs planter i formatet 1:1-størrelse. Det er også et stel, som er knyttet til mange myter og historier.

Om udstillingen

Frederik 10. - Konge af i morgen | Udstilling på Amalienborgmuseet og Koldinghus

Frederik 10. – Konge af i morgen

11. oktober 2024 til 21. april 2025

Udstillingen tegner et portræt af Danmarks nye konge igennem fotografier, genstande, videoklip, malerier og lyd. Blandt de udstillede genstande er bjælken med kælenavnet Maren, H.M. Dronning Marys brudekjole og H.M. Kong Frederik 10.s gallauniform fra søværnet. Du kan også se særlige genstande, som Kongens første skoletaske og hundeslædepisken fra Sirius-ekspeditionen i Grønland.

Om udstillingen

Tidligere udstillinger

Se oversigt