Erhvervsklubben Kongernes Samling

Som medlem af Erhvervsklubben Kongernes Samling er din virksomhed med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og kulturen. Samtidig får din virksomhed rabat på lokaleleje og mange forskellige fordele for både ansatte og kunder.

Som medlem bliver du inviteret til previews og andre særarrangementer på vores tre slotte. Se alle medlemsfordelene herunder.

Se typer af medlemskaber og planlagte medlemsarrangementer for året i menuen til venstre.

Medlemsfordele

  • Gratis reklamefotografering og gratis brug af Koldinghus i forbindelse med din virksomheds markedsføring
  • Rabat ved leje af Koldinghus’ smukke sale
  • Synlighed på kongernessamling.dk/ med link til virksomhedens hjemmeside, hvilket er yderst relevant, hvis du ønsker at rangere højt på Google og andre søgemaskiner. Et link fra kongernessamling.dk fungerer som en anbefaling (set med Googles øjne). Og jo bedre anbefalingen er, desto mere værdifuld virker du i Googles øjne. Kongernessamling.dk har en høj autoritet (vores Domain Rating er på 68 ud af 100, hvilket er rigtig godt) og er derfor en blåstempling af din hjemmeside i forhold til SEO.
  • Mulighed for at anvende Kongernes Samlings logo og pressebilleder i virksomhedens markedsføring
  • Virksomhedens logo ​på sponsortavle i Koldinghus’ billetsalg
  • Gratis adgang for alle medarbejdere til Rosenborg, Amalienborgmuseet og Koldinghus
  • Invitation til alle udstillingsåbninger, netværks- og VIP arrangementer
  • Invitation til arrangementer for medarbejdere
  • Invitation til foredrag og seminarer

Historie

Erhvervsklubben Koldinghus blev oprettet i 2001 for at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og kulturen i Kolding. Støtten fra erhvervsklubbens medlemmer blev brugt til at videreudvikle museet og dermed styrke kulturlivet i Kolding. Erhvervsklubben Koldinghus omfattede op til 81 medlemmer, som fungerede som gode samarbejdspartnere og ambassadører for Koldinghus.

Den 1. januar 2021 overtog Kongernes Samling driften af Koldinghus, og slottet kom derfor i familie med Rosenborg og Amalienborgmuseet. Medlemmerne af Erhvervsklubben Koldinghus kunne fortsætte deres medlemskab som en del af Kongernes Samling og klubben skiftede navn til Erhvervsklubben Kongernes Samling. Udover de medlemsfordele, virksomhederne allerede havde, gav det nye medlemskab nu også gratis afgang til Rosenborg og Amalienborgmuseet.

Har du nogle spørgsmål?
Kontakt museumsassistent Rikke Ørum Hesselbjerg på rh@kosa.dk.