Erhvervsklubben Kongernes Samling

Som medlem af Erhvervsklubben Kongernes Samling er din virksomhed med til at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og kulturen. Samtidig får din virksomhed rabat på lokaleleje og mange forskellige fordele for både ansatte og kunder.

Som medlem bliver du inviteret til previews og andre særarrangementer på vores tre slotte. Se alle medlemsfordelene i menuen til venstre, hvor du også kan se de forskellige typer af medlemskaber og planlagte medlemsarrangementer for året.

Kontakt

Museumsassistent og klubkoordinator Rikke Ørum Hesselbjerg på rh@kosa.dk.

Historie

Erhvervsklubben Koldinghus blev oprettet i 2001 for at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og kulturen i Kolding. Støtten fra erhvervsklubbens medlemmer blev brugt til at videreudvikle museet og dermed styrke kulturlivet i Kolding. Erhvervsklubben Koldinghus omfattede op til 81 medlemmer, som fungerede som gode samarbejdspartnere og ambassadører for Koldinghus.

Den 1. januar 2021 overtog Kongernes Samling driften af Koldinghus, og slottet kom derfor i familie med Rosenborg og Amalienborgmuseet. Medlemmerne af Erhvervsklubben Koldinghus kunne fortsætte deres medlemskab som en del af Kongernes Samling og klubben skiftede navn til Erhvervsklubben Kongernes Samling. Udover de medlemsfordele, virksomhederne allerede havde, gav det nye medlemskab nu også gratis afgang til Rosenborg og Amalienborgmuseet.