Job hos Kongernes Samling

Se alle ledige job hos Kongernes Samling på Rosenborg, Amalienborgmuseet og Koldinghus på denne side.

Udstillingsassistent

Har du lyst til at være en del af et dynamisk team og arbejde med nye måder at tænke udstillinger og museumsformidling på – med udgangspunkt i en af landets mest fantastiske samlinger og tre lokationer, som der lige nu er fuld turbo på?Her i Kongernes Samling søger vi lige nu en studentermedarbejder, som i samarbejde med resten af organisationen skal assistere med at forberede udstillinger, der åbner i 2024 og frem.

Læs mere og søg stillingen på Jobindex her

Medarbejder til vagtteamet på Amalienborg og Rosenborg Slot

Kongernes Samling søger en frisk, engageret og imødekommende kollega til vores vagtteam på Rosenborg Slot og Amalienborgmuseet.

Jobbet er først og fremmest at passe på vores værdifulde genstande, men du har som vagt også funktion som vært, der tager godt imod vores gæster. Godt opsyn og værtskab for Kongernes Samling er at have fokus på genstandene og samtidig møde gæsten, der hvor gæsten er. Du skal kommunikere respektfuldt og have en professionel og høflig tilgang til alle vores gæster. Jobbet kræver, at du bærer uniform.

Hvem er du:

 • Du er parat til at arbejde fast i en rullende vagtplan, hvor der også er en del weekendarbejde. Det betyder at du har ca. 4 – 5 vagter om ugen, med et varierende timeantal der følger museets åbningstider (normalt mellem 30 – 37 timer om ugen).
 • Du er parat til at møde vores gæster med smil og et imødekommende kropssprog.
 • Du har situationsfornemmelse og tager ansvar.
 • Du trives med en travl dag med mange gæster i udstillingerne.
 • Du kan lide et job med fastlagte procedurer og mange rutiner.
 • Du taler dansk og engelsk på højt niveau.
 • Du trives med at arbejde stående og gående i mange timer, og har en robust fysik.
 • Du sætter pris på det gode samarbejde og er åben for at lære nyt.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst for DI. For at blive ansat skal du sikkerhedsgodkendes samt fremvise ren straffeattest.

Spørgsmål vedrørende stillingen bedes sendt til Vagtmester Bjarne Pedersen på mail: bp@kosa.dk

Søg stillingen via Jobindex her

 

Kommunikationspraktikant på Rosenborg, Amalienborg og Koldinghus

Kongernes Samling søger løbende en praktikant i kommunikationsafdelingen på Rosenborg, Amalienborg og Koldinghus.

Du bliver en del af vores tværgående kommunikationsafdeling, der bl.a. har ansvaret for markedsføring af Koldinghus, Rosenborg og Amalienborgmuseets udstillinger og aktiviteter, pressearbejde, hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve, filmproduktion og produktion af alt grafisk materiale. Dine opgaver bliver bl.a. at arbejde med Kongernes Samlings digitale tilstedeværelse og producere indhold til Facebook, Instagram, LinkedIn og vores tre digitale nyhedsbreve. Et af fokusområderne bliver at arbejde med vores SoMe-strategi og sikre, at alle afdelinger på vores tre lokationer leverer gode og relevante historier.

Læs hele opslaget her: 

Kommunikationspraktikant hos Kongernes Samling

Uopfordrede ansøgninger

Kongernes Samling søger løbende nye medarbejdere og vi imødeser derfor altid uopfordrede ansøgninger. Hvis du ønsker at søge en stilling hos os, beder vi dig sende os en e-mail til kosa@kosa.dk med dit CV og ansøgning samt eventuelle referencer, som vi kan kontakte.

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregulering. Det indebærer følgende:

 • Dine personoplysninger vil blive behandlet fortroligt,
 • Vi bruger udelukkende dine personoplysninger i rekrutteringsøjemed og
 • Vi videregiver ikke dine personoplysninger

Hvis du fremsender en ansøgning til os, gemmer vi den i op til seks måneder efter modtagelsen. Opbevaringen sker med henblik på, at du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil. Hvis vi ønsker at gemme din ansøgning i mere end seks måneder, vil vi fremsende en e-mail til dig, hvor du bedes om at besvare bekræftende på mailen, hvis du kan acceptere en forlængelse af opbevaringen.

Du er til enhver tid berettiget til at spørge os om, hvilke oplysninger vi behandler om dig eller få udleveret en kopi heraf. Du kan ligeledes bede os om at berigtige forkert data og slette eller gøre indsigelse mod eller begrænse vores fortsatte behandling.

Hvis du ønsker at gøre brug af ovenstående rettigheder eller ønsker at kontakte os for spørgsmål til, hvordan vi behandler din ansøgning, kan du kontakte os på kosa@kosa.dk

Ønsker du at klage over vores behandling af dine oplysninger, skal du rette henvendelse til Datatilsynet.