Teamwork gennem tid og rum

Scenen er sat for en dynamisk skattejagt og for en spændende rejse tilbage til tiden, når Koldinghus i samarbejde med teambuildingleverandør CoastZone vækker gamle fortællinger til live og bruger hele kongeborgen som spilleplade.

Teamwork gennem tid og rum er en dynamisk konkurrence og teamevent, hvor I sammen går på opdagelse og bliver klogere på kongeborgens hemmeligheder – og ikke mindst på hinanden. Alle sanser er i spil, når historien bliver flyttet ind i den digitale verden og I med kort og tablet på hånden bevæger jer rundt i mindre teams og navigerer mellem interessante tjekpunkter og opgaver, der sætter jeres logik, paratviden og samarbejde på prøve.

Opgaverne varierer mellem klassiske spørgsmål, visuelle fortolkninger og praktiske teamopgaver. Uret tikker og spændingen stiger… hvem ved hvad? Hvem er kreativ? Hvem orienterer sig? Hvem er hurtig? Og hvem holder gejsten oppe? Brug fantasien, udfold jeres forskelligheder og lad historien krybe helt ind under huden! Svar og løsningsprocesser vil ikke kun bringe jer tættere på mål, men også tættere på hinanden.

Teamwork gennem tid og rum som firmaevent

Arrangementet er oplagt som en aktiv og underholdende firmaevent, som del af en firmafest eller som et teambuilding-arrangement. Alle kan være med og kun fantasien sætter grænser.

Praktisk information

Varighed: 2 timer
Pris: 7.900 kr. for 12 personer
325 kr. pr. ekstra person

Priser eksklusiv moms og entré på Koldinghus

Booking

Kontakt CoastZone for mere information her

Eller

Mail: koldinghus@kosa.dk
Tlf.: 33186099