Jul på Koldinghus

Kom til jul på Koldinghus fra 15. november, hvor vi skruer op for julestemningen, når slottet pyntes flot op med juletræer, julehjerter, julekugler, julenisser og et flot julebord.

Få et overblik over alle juleaktiviteter på Koldinghus herunder.

Alle dage: Jul i Slotsbutikken

Jul i Slotsbutikken på Koldinghus

Er du på jagt efter en værtindegave, en julegave eller måske en gave til dig selv? Så er Slotsbutikken på Koldinghus det rigtige sted at kigge. Hele butikken er pyntet smukt op til jul, så det er svært ikke at komme i julestemning.

Slotsbutikken har åbent alle dage fra 10-17. Husk, du skal ikke betale entré til museet for at besøge Slotsbutikken.

 

25. november: Julekoncert med Mark & Christoffer

Mark & Christoffer | julekoncert på Koldinghus

Kom til julekoncert med Mark & Christoffer, når de besøger Koldinghus torsdag 25. november kl. 19.30-21.30. Her bliver gavesækken nemlig fyldt med musikalske julelækkerier. Billetpris: 240 kr. + gebyr

3.-4. december: Kolding Light Festival

Koldinghus til Kolding Light Festival

Der er gratis adgang fra kl. 17-21 til Slotsgården og Kæmpetårnet begge dage. Oplev også det digitale lysshow i velkomstrummet med højdepunkter fra Koldinghus’ historie.

Læs mere her

3.-5. december: Koldinghus Julemarked

Julemarked på Koldinghus

Ønsk hinanden glædelig jul på det traditionelle julemarked på byens gamle kongeslot, hvor stikordene er: God mad, godt håndværk og unikke gaver, du ikke kan få andre steder. Billetpris: 60 kr. + gebyr.

Læs mere og køb billet her

16. december: Beatles Bedste Ballader

Beatles Bedste Ballader | Koncert på Koldinghus

Vi byder indenfor i den smukke kirkesal på Koldinghus med et flot program med “Beatles Bedste Ballader”, der kommer til at fylde det smukke rum på Koldinghus helt ud i hjørnerne. Det sker torsdag 16. december kl. 15.00-16.30. Billetpris: 175 kr. + gebyr.

Læs mere her

18. december: Julegospel med Bless The Day

Hør julekoncert med Bless the Day på Koldinghus

18. december kl. 14.30-15.30 fyldes det gamle kirkerum på Koldinghus endnu en gang af glade gospelrytmer og velkendte julesange. Billetpris: 180 kr. | Årskortholdere: 110 kr. Koncertbilletten giver adgang til slottet og alle udstillinger på dagen.

Læs mere her

Køb billet her