Koncert med The Blackbirds

I år byder vi, traditionen tro, indenfor i den smukke kirkesal på Koldinghus til julekoncert med The Blackbirds. Koncerten byder på et flot program, som kommer til at fylde det smukke rum helt ud i hjørnerne med sange, hymner og smukke ballader fra vores fælles sangskat. Alle sange vil være særlig udvalgt, så de passer til akustikken i salen.

The Blackbirds har i mere end 13 år fortolket sange fra The Beatles’ uudtømmelige sangskat, men et møde med Sebastian, hvor han opfordrede duoen til også at fortolke sine sange, gjorde indtryk.

Ved koncerten i Kirkesalen i år sammensætter Karoline og Søren et blandet og alsidigt program, med Beatlesfortolkninger og så kan publikum glæde sig til Sebastiansangene ”Når lyset bryder frem” og ”I Danmark er jeg født”.

Praktisk info

Hvornår: Ikke offentliggjort
Hvor: Ikke offentliggjort
Pris: Ikke offentliggjort

 

Om The Blackbirds

Søren Bødker Madsen
Er uddannet både fra Det Jyske Musikkonservatorium og fra Basel og Wien. Han har vundet internationale guitarkonkurrencer og har stor koncertvirksomhed i ind- og udland.

Karoline Budtz
Er uddannet rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun favner bredt stilistisk og optræder i mange forskellige sammenhænge lige fra jazz-klubber til kirker og private arrangementer.

Karoline Budtz og Søren Bødker Madsen har for længst vist, at når det kommer til Beatles-fortolkninger, så er de i en liga for sig. De to er de musikalske hovedkræfter i en tv-serie om Beatles’ musik, som har været vist på DR og nu er afsat til hele Skandinavien. Programmerne genudsendes jævnligt, og sendes nu også i Sverige, Finland, på Færøerne og Island.

Læs mere om The Blackbirds og se deres kalender lige her

Tilbage til oversigt