Tænd et Lys-ceremoni

Tænd et Lys-ceremonien 2021 er overstået. Vi opdaterer siden, når vi nærmer os Tænd et Lys-ceremonien 29. oktober 2022.

 

Tænd et Lys er en smuk lysceremoni til støtte for dem, der er ramt af kræft og til minde om dem, vi savner. Lyset symboliserer et håb om, at kræft en dag kan bekæmpes og viser samtidig at dem, vi har mistet ikke er glemt.

Alle kan deltage og lave en personlig lyspose. Alle lysposer stilles op i Slotsgården på Koldinghus i Knæk Cancer-logoets blomsterformation. Alle er velkomne til at kigge forbi på aftenen og nyde stemningen i Slotsgården og i kirkesalen og selvfølgelig deltage i ceremonien.

Stafet For Livets frivillige sørger for at alle lysposerne bliver stillet op i slotsgården. Kl. 20.30 vil alle lysposer være stillet op, og der vil blive afholdt en ceremoni med sang og taler. Ceremonien varer ca. 20 minutter.

Tænd et Lys afholdes i samarbejde med Koldinghus og Stafet for Livet i Kolding og lokalafdelingen for Kræftens Bekæmpelse i Kolding i forbindelse med Knæk Cancer lørdag 30. oktober. De indsamlede penge vil gå til forskning, forebyggelse og behandling af cancer.

Program for Tænd et Lys-ceremonien

17.00-20.00: Mulighed for at købe en lyspose og skrive en hilsen på posen i Kirkesalen
20.00-20.30: Opstilling af lysposer i formation i Slotsgården
20.30-20.50: Lysceremoni i Slotsgården
21.00: Slut

Praktisk info

Hvor: Slotsgården og Kirkesalen på Koldinghus
Tidspunkt: 17.00-21.00
Pris: det er gratis at besøge Slotsgården og Kirkesalen fra kl. 17.00
Lysposer: Du kan købe en lyspose for 50 kr. mellem kl. 17.00 og 20.00, og i kirkesalen kan du dekorere din lyspose med tegninger og en personlig hilsen til en, du holder af. Lysposer kan også købes på nettet ved at trykke her.
Forplejning: Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage i Kirkesalen. Madkælderen donerer 5 kr. til Kræftens Bekæmpelse pr. solgt kop kaffe.


Hele uge 43 vil Koldinghus i anledning af Knæk Cancer-ugen være oplyst med rødt lys.

Tilbage til oversigt