Tænd et Lys-ceremoni

Tag del i en smuk og rørende Tænd et Lys-ceremoni i Kirkesalen på Koldinghus. Lysceremonien er til støtte for dem, der er ramt af kræft og til minde om dem, vi har mistet.

I forbindelse med Knæk Cancer-ugen afholder vi igen i år Tænd et Lys-ceremoni, hvor du på en lyspose kan skrive en personlig hilsen, til en du holder af. Når mørket falder på, bliver alle poserne stillet op i Knæk Cancer-logoets blomsterformation i Slotsgården. Kom og nyd den særlige stemning med korsang, lystale og et minuts stilhed, mens lysposerne lyser Slotsgården op. Lad os vise, at vi står sammen om at knække cancer.

I år vil lystalen blive holdt af kulturarvschef og Unesco Site Manager fra Museum Kolding, Steen Rosenvinge Lundbye. Derudover vil der på aftenen blive serveret kaffe og kage i Kirkesalen, og der vil være levende musik.

Doner en lyspose online

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på aftenen, kan du også ved en donation på min. 50. kr. skrive en hilsen online. Lokale frivillige vil dernæst sørge for at skrive din hilsen på en lyspose og stille den op til lysceremonien. Du kan senest donere din lyspose online 28. oktober kl. 13.00, så de frivillige kan nå at få den med i lysceremonien.

Du kan donere din lyspose her.

De indsamlede penge vil gå til forskning, forebyggelse og behandling af cancer.

Tænd et Lys-ceremonien afholdes i samarbejde med Koldinghus, Stafet for Livet i Kolding og lokalafdelingen for Kræftens Bekæmpelse i Kolding i forbindelse med Knæk Cancer-aftenen lørdag 28. oktober. Koldinghus vil desuden være oplyst med rødt lys i hele Knæk Cancer-ugen i uge 43.

Praktisk info

Hvornår: 28. oktober kl. 17.00 – 21.30
Hvor: Slotsgården og Kirkesalen
Pris: Det er gratis at deltage i arrangementet
Parkering: Der vil på dagen være gratis parkering på p-pladsen i Staldgården.

Program

17.00-20.00: Mulighed for at købe og skrive en hilsen på en lyspose i Kirkesalen (Kirkesalen vil være åben for alle under hele arrangementet)
20.00-20.30: Opstilling af lysposer i formation i Slotsgården, mens Mandhatten.dk synger.
20.30-20.55: Lys-ceremoni i Slotsgården
21.30: Slut


Koldinghus vil være oplyst med rødt lys i hele Knæk Cancer-ugen i uge 43.

Tilbage til oversigt