Koncert med Vesselil

Vi byder velkommen til koncert med Vesselil 7. april, hvor trioen igen fylder Koldinghus’ smukke kirkesal med trestemmig strengeleg og lyse, varme stemmer.

Vesselil gæstede Koldinghus senest 30. april 2023 i anledning af deres nye album “Til Kirsten” og til “Kolding i Toner” i 2021 for et begejstret publikum.

Praktisk info

Hvornår: søndag 7. april
Hvor: Kirkesalen
Pris: ikke offentliggjort

Billetsalget åbner snart

Program

Ikke offentliggjort

Om Vesselil

Trioen har med deres intense nærvær og hengivne sammenspil skabt et originalt, elegant og energifyldt koncertrepertoire med dybe rødder i den nordiske folkemusiktradition. Siden debutalbummet ‘Stolt Vesselil’ udkom i 2018 har trioen berørt og imponeret et bredt publikum på danske som europæiske spillesteder og festivaler.

I 2020 blev de nomineret til en DMA som Årets Roots Livenavn, og samme år blev deres udgave af ‘Stolt Vesselil’ optaget i den 19. udgave af Højskolesangbogen.

Cello og sang: Maja Aarøe Freese
Violin/bratsch og kor: Clara Tesch
Violin og kor: Elisabeth Dichmann Frederiksdal

Anmeldelser

Chamber Folk Festival 2022: “Afslappet muntert og personligt nærværende med smil og historiefortælling leverede trioen en både flot og charmerende optræden.” – Mikkel Poulsen, Resonator.

Læs resten af anmeldelsen her

Musik over Præstø Fjord 2018: “Hvis man som jeg sidder tæt ved ”døren” til Viseteltet en lørdag aften for at høre den suveræne strygertrio Vesselil, der spiller, så teltet løfter sig, og publikum hopper og råber begejstret, så vil man vide, at mange allerede nu går forgæves, hvis de ikke i god tid har sikret sig en plads.” – Alan E. Pedersen, Rootszone.dk

Tilbage til oversigt