Koncert med Vesselil

Vi opdaterer siden, når vi nærmer os en ny koncert med Vesselil. Indtil da kan du herunder læse om koncerten, der blev afholdt i april 2024:

Glæd dig til en enestående koncertoplevelse med den prisvindende trio Vesselil på Koldinghus 7. april. Med deres smittende energi og unikke musikalske tilgang vil Vesselil skabe magi i den smukke kirkesal.

Vesselil vil forkæle publikum med både nye kompositioner og velkendte favoritter fra deres repertoire. Oplev en blanding af nordisk traditionel folkemusik og friske, nyskabende viser, der vækker følelser og begejstring. Med Vesselil på scenen er du garanteret en uforglemmelig musikalsk oplevelse på Koldinghus.

Praktisk info

Hvornår: Ikke offentliggjort
Hvor: Kirkesalen
Pris: Ikke offentliggjort

Om Vesselil

Vesselil er en anmelderrost trio, der forener nordisk traditionel folkemusik med nykomponerede toner. Deres musikalske rejse går gennem rå-swingende folk og klassisk kammermusik, skabt med stort nærvær og kreativitet. Trioen, bestående af Clara Tesch, Elisabeth Dichmann og Maja Aarøe Freese, formår at berøre publikum med deres unikke fortolkninger af gamle folkeviser og egne kompositioner. Med nomineringer til DMA Roots og optrædener på internationale festivaler er Vesselil et navn, der skriver sig ind i musikhistorien med elegance og groove.

Tidligere optrædener

Vesselil har markeret sig på både nationale og internationale scener med deres unikke musikalske tilgang. De har optrådt på anerkendte festivaler som Tønder Festival, Copenhagen Jazz Festival og Folk Baltica (D). Deres musik har også nået publikum på tværs af landegrænser, hvor de har optrådt ved events som Musik over Præstø Fjord i 2018. Uanset om det er på en stor festival eller i en intim koncertsal, har Vesselil altid formået at skabe en stemning af nærvær og musikalsk ekspertise, der appellerer til et bredt publikum.

Anmeldelser

Afslappet muntert og personligt nærværende med smil og historiefortælling leverede trioen en både flot og charmerende optræden.” – Mikkel Poulsen, Resonator. Læs resten af anmeldelsen her

Hvis man som jeg sidder tæt ved ”døren” til Viseteltet en lørdag aften for at høre den suveræne strygertrio Vesselil, der spiller, så teltet løfter sig, og publikum hopper og råber begejstret, så vil man vide, at mange allerede nu går forgæves, hvis de ikke i god tid har sikret sig en plads.” – Alan E. Pedersen, Rootszone.dk

Tilbage til oversigt