Workshop – Skab tekstile svampe

Lær at skabe dekorative, tekstile svampe og pynt dem med lige de tekstiler og materialer, du bedst kan lide.

Flora Danica rummer udover smukke blomster også en hel del planter og svampe – og på dette kursus dykker vi ned i svampenes forunderlige former og strukturer med hjælp fra det tekstile miljø.

Med forskellige klude, bånd, blonder og knapper, lidt broderi, perler og tekstilmaling kan vi få de mest charmerende svampe frem. Det kræver ikke andre forudsætninger, end at man kan styre en nål og tråd.

Rikke Lyng Christensen guider dig igennem at få stokken til at sidde fast i hatten, lave naturtro lameller, så man kommer frem til sin helt egen svamp. Man kan vælge at sætte svampen i en potte til dekoration eller sy en tråd i hatten til ophæng.

Har du selv lidt rester af blonder eller perler og knapper, som du kunne tænke dig at bruge på din svamp, er du velkommen til at medbringe det – og ellers følger alle nødvendige materialer med ved kurset.

Praktisk information

Hvornår: Lørdag 7. september, kl. 14.30-17.00
Hvor: Den Kongelige Workshop
Pris: 455 kr. | 325 kr. for årskortholdere og medlemmer af Erhvervsklubben

Køb billet her.

Bemærk! Kurset afholdes igen 6. oktober.

Om Rikke Lyng Christensen

Rikke driver firmaet Moonfeather i Randers, hvor hun designer og producerer broderikits med frie sting, der bliver solgt i hele verden. Derudover laver hun tekstil kunst til udstillinger og holder broderikurser rundt om i Danmark.
Hun ser det som sin mission at smitte så mange som muligt med begejstringen for, hvad hun selv kalder ”hånd-til-hjerte-terapi”: ”Hvis godt håndværk skal leve videre, skal det læres, nytænkes og bruges”.
Rikke har flere gange afholdt broderiworkshops på Koldinghus.

Tilbage til oversigt