Broder din egen Flor-pose

Skab din egen Flor-pose med en eng af broderede blomster lige til at gå amok i.

På dette broderikursus skal vi brodere en eng af smukke blomster på poser. Posen er i forvejen fortrykt med en blå himmel og grønne græsser i tekstilmaling, så du kan brodere og påføre blomster med lige de farver, strukturer og sværmende insekter, du ønsker på din helt egen Flora Danica-eng.

På kurset får du en manual, der indeholder stingtegninger og forklaringer samt billeder til inspiration. Du vil blive undervist af Rikke Lyng Christensen fra det kreative firma Moonfeather.

NB: Da muleposerne er håndmalede og håndtrykt, er der ikke to ens poser.

Praktisk info

Hvornår: Lørdag 1. juni kl. 10.00-13.00 og kl. 14.00-17.00
Pris: 495 kr. | 375 kr. for årskortholdere
Prisen er inkl. materialer samt entré til museet. Du er velkommen til at opleve vores udstillinger enten før eller efter det pågældende kursus.

Køb billet her

Om Rikke Lyng Christensen

Rikke driver firmaet Moonfeather i Randers, hvor hun designer og producerer broderikits med frie sting, der bliver solgt i hele verden. Derudover laver hun tekstil kunst til udstillinger og holder broderikurser rundt om i Danmark. Hun ser det som sin mission at smitte så mange som muligt med begejstringen for hvad hun selv kalder ”hånd-til-hjerte-terapi”: ”Hvis godt håndværk skal leve videre, skal det læres, nytænkes og bruges”.

Rikke har af flere omgange afholdt broderiworkshops på Koldinghus.

Tilbage til oversigt