Koldinghus single malt whisky

Nu har du mulighed for at købe en eksklusiv Koldinghus single malt whisky, som sælges i begrænset antal. Onsdag 29. november tappede vi den helt særlige Koldinghus whisky, der er produceret i et samarbejde mellem Kongernes Samling og Trolden Destilleri og Bryghus.

I 2018 blev det første egetræsfad med røget whisky sat ned i fangekælderen i anledning af slottets 750-års jubilæum. Her skulle whiskyen modnes, indtil den ville være klar til tapning 5 år fra påfyldningsdatoen. Siden er der sat endnu et nyt fad ned hvert år, hvor også disse fade vil blive tappet efter 5 år.

Priser: 1.268 kr. pr. flaske | 3.450 kr. pr. flaske UDSOLGT (leveres i en trææske med specialdesignet glas, certifikat og en fyldepen drejet ud fra træet af tønden)
Afhentning: Whiskyen kan købes i Slotsbutikken på Koldinghus.

Maks. én flaske pr. person
Der ydes ikke medlemsrabat på dette køb

Whisky i Fangekælderen | Koldinghus

Siden 2018 har whiskyen været opbevaret i Koldinghus’ fangekælder, og det er der en særlig grund til.

I fangekælderen er der et helt enestående miljø for lagring af whisky. De gamle, solide vægge sørger for et jævnt klima hele året rundt, hvor der hverken er frost om vinteren eller for varmt om sommeren. En næsten konstant temperatur, der er helt ideel til modningen af whiskyen.

Whiskyfadet er på 64 liter og har tidligere indeholdt spansk sherry.