Skab skærmblomster med perler

Giv dig selv lov til at udforske kreativiteten i selskab med Camilla Tange og hendes workshop med fokus på skærmblomster. Denne workshop er en invitation til at skabe fortryllende blomster af perler, hvor vi lærer forskellige teknikker, der giver dig mulighed for at skabe din egen unikke blomst.

Skærmblomst workshop | Koldinghus

Har du lyst til at deltage i både denne workshop samt klokkeblomsten om eftermiddagen? Så kan du købe en fællesbillet til 950 kr. (850 kr. for årskortholdere).

Praktisk info

Hvornår: Lørdag 27. kl. 10.00-13.00
Hvor: Den Kongelige Workshop
Antal deltagere: Op til 15 personer pr. hold
Aldersgrænse: Anbefales ikke til børn under 10 år. Børn mellem 10-14 år er velkomne i følgeskab med en voksen.
Frokost: har du billet til begge workshops, kan du kontakte Claudia på cbh@kosa.dk, hvis du ønsker at høre om mulighederne for at bestille frokost imellem de to workshops.

Pris inkl. alle materialer:
599 kr. (950 kr. for både formiddag og eftermiddag)
499 kr. (850 kr. for både formiddag og eftermiddag) for årskortholdere med rabatkoden: ÅRSKORTRABATU8DI husk at fremvise årskort med billetten

Køb billet her

Der serveres kaffe, te og vand samt lidt sødt

Om Camilla Tange

Træd ind i verdenen af perleblomster under kyndig vejledning af Camilla Tange, en erfaren freelance interiørstylist med en lidenskab for historiefortælling og æstetik. Med 15 års erfaring har Camilla specialiseret sig i at skabe smukke billeder og stemninger, og nu deler hun sin ekspertise med dig, så du kan forvandle perler til poesi.

Se Camillas hjemmeside her

Tilbage til oversigt