Konservatorens værksted

I menuen til venstre finder du historier om nogle af de mange projekter Kongernes Samlings bevaringsafdeling beskæftiger sig med.

For tiden er vi en del af CollectionCare, et storstilet konserveringsprojekt støttet af EU-Kommissionen som en del af deres Horizon 2020-program. Projektet går ud på at udvikle et intelligent supportsystem, der skal understøtte konservatorernes arbejde på små og mellemstore museer rundt om i Europa. Læs mere om projektet i menuen til venstre – siden bliver løbende opdateret med de nyeste oplysninger.

European Royal Résidences at The Amalienborg Museum

On November 14 and 15 European Royal Résidences will hold a Technical Meeting with the theme “Preservation of textile wall hangings” at The Amalienborg Museum.

See the agenda here

Practical information

Book of abstracts

Vil du vide mere om konservatorens værksted?

Besøg vores digitale medlemsunivers Kongernes Samling Ekstra og gå på opdagelse bag kulissen på Rosenborg, Amalienborgmuseet og Koldinghus. Få et kig ind i en fascinerende verden, hvor de enestående genstande skal restaureres, rengøres eller gøres klar til udstilling. Besøg Kongernes Samling Ekstra lige her.