Jul på Slottet

Jul på Slottet – Rosenborg for børn

Fra 11. november til 7. januar, kan børn og deres voksne gå på julejagt efter Christian 4.s jul her på Rosenborg Slot.

Da Christian 4. var konge, blev julen nemlig fejret helt anderledes, end den gør i dag. Ved du f.eks. hvad Christian 4. egentlig mente, var det vigtigste ved julen? Eller hvordan han lavede en lov, der simpelthen skulle gøre en del af julefejringen forbudt? Få svarene på det og meget mere, på vores spændende julejagt, hvor vores særlige jule-børnehæfte hjælper jer med at gå på opdagelse på slottet.

Børne-julehæftet er gratis, når entreen er betalt, og når I har gennemført julejagten, venter der en lille præmie i museumsbutikken.

 

Bemærk venligst at vi af sikkerhedsmæssige årsager kun kan lukke et begrænset antal gæster ind på slottet ad gangen, vi anbefaler derfor at købe billet online inden besøget, så I undgår kø eller at gå forgæves.

Jule-børnehæftet står klar i Vinterstuen, der er det første rum I kommer ind i, når I kommer ind på slottet, frem til 7. januar 2024,  bemærk enkelte lukkedage mellem jul og nytår, se vores åbningstider her

Det tager ca. 45 minutter og egner sig særligt godt til børn mellem 6-10 år og deres voksne.

Julerundvisninger for voksne og større børn

Fra og med 19. november har vi også julerundvisninger her på Rosenborg,  hvor I kan lære mere om julens historie fra 1600-1800 tallet. Køb billetter til julerundvisningen her

Bemærk venligst, at børn og unge under 18 år stadig skal købe billet til rundvisningen, selvom de får gratis entré.

Tilbage til oversigt