Eksempler på særarrangementer

SEB Kort /v. Have PR & Kommunikation havde inviteret deres kunder på rundvisning i Riddersalen ved Direktøren og musikalsk opvartning ved Violon-Banden – desuden medvirkede Susse Wold . Bagefter vin og snitter.

BankInvest A/S promoverede nye investeringsmuligheder over for de store institutionelle kunder bl.a. ved hjælp af powerpoint. Efter et lettere traktement fortalte Direktøren om Kronjuverlerne i Skatkammeret, i Riddersalen om Rosenborgtapeterne, hvorefter Violon-Banden opvartede med musik af Vivaldi og Telemann. Selskabet spiste middag på Nationalmuseet.

Revisionsaktieselskabet S.A. Christensen og W.Kjærulff var delt op i 4 hold, der cirkulerede med hver sin rundviser i slot og skatkammer, hvorefter gæsterne samledes i Riddersalen og overværede direktørens og Violon-Bandens opvartning med et efterfølgende glas.

Lego Company inviterede de internationale chefers hustruer i skatkammeret med Direktøren og på musikalsk opvartning i Kongens Gemak og sluttede med kaffe og kage i traktørstedet.

Dansk Selskab for Virksomhedsledelse, VL-gruppe 46 holdt årsafslutning i Riddersalen – fik champagne, og blev præsenteret for dansk møbeldesign v. Kasper Salto. Derefter musikalsk opvartning ved Violon-Banden og rundvisning ved Direktøren. Selskabet forlod Rosenborg Slot over broen til haven for at spise middag i Restaurant Kongens Have.

The John F. Kennedy Center for the Performing Arts blev vist rundt i Riddersalen af Direktøren og opvartet musikalsk af Violon-Banden før middagen hos den amerikanske ambassadør.

SEB Private Bank – var i Riddersalen, hvor de fik serveret champagne, blev underholdt af museumsdirektøren og opvartet musikalsk af Violon-Banden. Selskabet spadserede fra slottet til Restaurant Kongens Have