Book en introduktion

Fra 22. januar til 23. oktober 2022 kan besøgende opleve særudstillingen ”En dronnings smykkeskrin”. Udstillingens hovedformidler er Hendes Majestæt Dronningen, der i en audioguide selv fortæller om et udvalg af sine private smykker. Audioguiden findes på dansk, tysk, engelsk og fransk.

Ønsker du at få lidt ekstra ud af oplevelsen, kan du booke en introduktion til udstillingen med en af museets omvisere. Introduktionen foregår i museets Havesal forud for et besøg i udstillingen. Bemærk venligst: Det er ikke muligt at få en omvisning i selve udstillingen, da vi her ønsker at lade Dronningen alene få ordet.

Hvad vil introduktionen fortælle dig om?

Introduktionen vil sætte scenen for særudstillingen ved at give en indføring i Dronningens 50-års regeringsperiode. Hør bl.a. om tronfølgerlovens ændring i 1953, der muliggjorde at Danmark kunne få en kvindelig regent og om nogle af de smykker, der har haft størst betydning i Dronningens regeringstid. Introduktionen leder op til mødet med selve udstillingen, hvor det i en audioguide vil være muligt at høre Dronningen selv fortælle om de enkelte smykker.

Audioguide i udstillingen En dronnings smykkeskrin | Amalienborgmuseet

Kvinde med audioguide. Fotograf: Mads Holm

Praktisk info

Hvornår: Introduktionerne kan bookes alle ugens dage
Kontakt booking: telefonnr. 3318 6055, tirsdag-fredag mellem kl. 10 og 12 eller pr. mail: booking@kosa.dk

NB. For grupper med egen guide er det ligeledes muligt at gøre ophold i Havesalen for en introduktion. Bemærk venligst at det ikke er muligt at arrangere en omvisning i selve udstillingen. Hvis du ønske at benytte museets Havesal for en introduktion med egen guide, bedes du henvende dig til bookingafdelingen for nærmere aftale. Kontakt bookingen pr. booking@kosa.dk eller via telefonnr. 3318 6055. Telefonen er åben tirsdag-fredag mellem kl. 10 og 12.

Introduktionen findes i to versioner:

Varighed: 30 minutter
Mødested: Museumsbutikken, Christian VIII’s palæ, Amalienborgmuseet
Pris: 450 kr. pr. 25 personer + entrébillet

Med start i Havesalen, hvorefter gruppen går på egen hånd til Beletagen, hvor særudstillingen findes.

Varighed: 75 min. (inkl. oplevelse af udstillingen med tilhørende audioguide, hvor Dronningens stemme guider jer gennem udstillingen)
Mødested: Museumsbutikken, Christian VIII’s palæ, Amalienborgmuseet.
Pris: 900 kr. pr. 25 personer + entrébillet

Med start i Havesalen, hvorefter gruppen får en omviser, som kan besvare eventuelle spørgsmål, hjælpe med audioguide osv. med op i udstillingen.

Havesalen