Kulturnatten på Rosenborg

Gå på opdagelse i mørket på Rosenborg og hør undervejs kongelige kærlighedshistorier, som måske ikke alle tåler dagens lys!

Medbring selv din lommelygte og nyd slottes sale og gange, der i anledning af kulturnatten er mørklagte. Undervejs vil du møde vores piloter, som fortæller historier om både lykkelig og ulykkelig kærlighed i kongeligt regi. Kærlighed kan være en kompliceret størrelse og tilsat politik, aldersforskelle, stribevis af børnefødsler og hoffets mange fristelser, har det kongelige kærlighedsliv været alt andet end kedeligt! Nyd desuden romantiske toner fra barokken og renæssancen i Riddersalen, hvor blæsere og strygere opfører menuetter og duetter, og oplev Rigets kongekroner og kronjuveler, som funkler i skatkammeret dybt under Rosenborg.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

BEMÆRK VENLIGST, AT TIMEBILLETTERNE ER UDSOLGTE.

Adgang til Rosenborg på Kulturnatten mod fremvisning af timebillet og kulturpas fra kl. 18.00. Timebilletten er gratis og kan hentes i webshoppen på denne side: Kulturnatten på Rosenborg. Husk at printe timebilletten ud og medbringe den. Timebilletterne kan hentes frem til kl. 16 d. 13. oktober, såfremt lager haves.
Tasker må ikke medbringes på slottet og skal afleveres i garderoben.

Tilbage til oversigt