Kulturnatten på Amalienborg

Kulturnatten 2022 er overstået. Vi opdaterer siden, når vi nærmer os kulturnatten 2023.

Læs herunder, hvad der skete på kulturnatten 2022.


80’er fest

Ifør dig de brede skulderpuder og den prangende perlekæde, når tiden skrues tilbage til 1980’erne på Amalienborgmuseet. Med afsæt i særudstillingen En dronnings smykkeskrin stiller vi på Kulturnatten skarpt på Dronningens mest ikoniske smykker og kjoler fra årtiet, hvor Majestæten trådte modemæssigt i karakter.

I palæets Havesal hylder vi på Kulturnatten 80’erne som Dronningens årti. Her vil dj’en vende plader med tidens toner, og der vil blive serveret et glas Lambrusco, mens Dronningens farvestrålende rober og iøjnefaldende smykker præsenteres på fotostater.

Denne aften kan du besøge særudstillingen En dronnings smykkeskrin og museumsetagen med de kongelige arbejdsværelser. Derudover åbner vi som noget helt særligt dørene ind til Dronningens Håndbibliotek.

Praktisk info

Hvornår: 14. oktober kl. 18.00-24.00
Indgang: Indgang denne aften kræver Kulturpas. Kulturpas sælges online her eller i vores museumsbutik fra 1. oktober. Du kan ikke booke timeslot til dit besøg på Kulturnatten. Der kan derfor forekomme ventetid. For at gøre ventetiden i køen lidt ekstra god, vil det være muligt at købe varme drikke fra kaffevognen ved indgangen til museet.
Sidste indgangstid: Sidste indgangstid er kl. 23.00. Museet lukker kl. 00.00.
Tasker og bagage: Afleveres i museets garderobe.
Barnevogne og klapvogne: Det er ikke muligt at medbringe barnevogne og klapvogne på museet.

Bemærk, at der ikke udleveres audioguide til særudstillingen ”En dronnings smykkeskrin” ved dit besøg på Kulturnatten.

Tilbage til oversigt