Har du lyst til at støtte Kongernes Samling?

I dag skabes størstedelen af vores økonomi gennem egenindtjening, og din hjælp gør derfor en meget stor forskel i vores arbejde med at formidle monarkiets historie. Du kan støtte vores arbejde ved at købe et årskort eller ved at give et gavebidrag på 200 kr.

Køb et årskort

Få ubegrænset adgang til Rosenborg Slot, Amalienborgmuseet og Koldinghus i et helt år med et årskort, der gælder for dig og en ledsager. Du får en række medlemsrabatter og -fordele og du får fri adgang til et nyt digitalt medlemsunivers, Kongernes Samling Ekstra. Du får også fordelsmails med informationer om kommende udstillinger og aktiviteter.

Køb et årskort her

Giv et gavebidrag på 200 kr.

Vær med til at støtte Kongernes Samlings arbejde med at formidle monarkiets historie gennem spændende og relevante udstillinger og aktiviteter. Med et gavebidrag på 200 kr. er du med til at sikre kulturarven og sørge for, at vi som kulturinstitution har mulighed for at få en væsentlig momskompensation.

Du kan bidrage med 200 kr. ved at følge linket nedenfor.

Hvis du ønsker skattefradrag, har vi brug for dit CPR-nummer og du kan kontakte os på tlf. 33186065. Ønsker du udelukkende at indbetale et støttebeløb, dvs. uden at få skattefradrag, skal du ikke oplyse dit CPR-nummer.

Køb gavebidrag her