Vil du være med til at støtte Kongernes Samling?

I 2019 havde vi et rekordhøjt antal besøgende, men i år ser det desværre helt anderledes ud. Rosenborg og Amalienborgmuseet ligger øde hen, og det slår derfor hårdt, når vi pludselig ikke har mulighed for at generere  nogen indtægt.

Normalt summer begge vores museer af liv; danskere og turister, unge og gamle, dem der kommer af egen interesse, og dem der besøger os som en del af deres undervisning. Men lige nu holder vi selvfølgelig lukket for at imødekomme Regeringens tiltag om at bremse smittespredningen af coronavirus – og det er desværre, noget der kan mærkes, når man som os er afhængige af vores mange glade besøgende for at få Kongernes Samling til at løbe rundt.

Har du et særligt forhold til samlingen og ønsker du at bidrage til at hjælpe os sikkert gennem krisen, kan du med en støttegave på 200 kr. gøre en kæmpe forskel for vores museer. Med et bidrag er du med til at sørge for, at vi under krisen kan sikre vores allesammens kulturarv samt tilbyde spændende omvisninger og undervisningsforløb i vores udstillinger på både Rosenborg og Amalienborgmuseet

Sådan gør du

For at hjælpe os kan du give et bidrag på 200 kr.*. Du kan give dit bidrag her <indsæt et link> På forhånd tusind tak for din hjælp!

* Kongernes Samling ønsker at indsamle minimum 100 gaver á 200 kr., som udover at støtte Kongernes Samling samtidig vil give mulighed for at Kongernes Samling kan søge godkendelse efter Ligningslovens § 8 A, stk. 2. som betyder at Kongernes Samling har mulighed for at samlede penge ind på samme vilkår som øvrige indsamlingsorganisationer.

Kongernes Samling håber at kunne indsamle minimum 100 gaver á 200 kr., som udover at støtte Kongernes Samling ville give os mulighed for at søge godkendelse efter Ligningslovens §8A, stk. 2. Dermed ville Kongernes Samling kunne indsamle penge ind på samme vilkår som øvrige indsamlingsorganisationer.