Velkommen på Rosenborg!

Vi er meget glade for at kunne holde åbent igen og gør alt for at leve op til sundhedsmyndighedernes anvisninger, så vores gæster kan føle sig trygge under besøget.

Museets 1. sal er lukket. Du kan dog stadig opleve hele stueetagen og kælderen, med bl.a. Skatkammeret, Det Grønne Kabinet og rummene med våben, pragtgenstandene af elfenben og Rosenborgvinen, samt vores særudstilling ‘MAGT OG MOD – Christian 5.s verden’ i Riddersalen. .

Vi opfordrer vores gæster til at købe billetter her på hjemmesiden. Billetter kan dog også købes i billetsalget ved slottet. Link til onlinekøb er her.

Vi skal passe godt på hinanden
Din sikkerhed er helt afgørende for os. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger, og vi har indført en række nye tiltag, der gør dit besøg sikkert og forsvarligt.

Mundbind
Som følge af sundhedsmyndighedernes nye retningslinjer, bedes alle gæster bære mundbind eller visir på alle indendørsområder på museet.

Håndhygiejne 
Vi har opsat håndsprit op flere steder på slottet og hængt informationsplakater op, sat afstandsmarkører på vores gulve og lavet et system på vores hovedtrappe, så gæster ikke passerer hinanden.

Skoleklasser
Vi har for tiden ofte skoleklasser på besøg, de følger egne retningslinjer for afstand, og må gerne komme i større grupper.
Vi justerer løbende antallet af deltagere, hvis der er ændringer i retningslinjer.

Det kan du gøre
Vi beder dig følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger:
1. Bliv hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19. Det gælder også milde symptomer.
2. Vask dine hænder ofte – eller brug håndsprit.
3. Hold mindst 1 meters afstand til andre gæster og til museets medarbejdere
4. Hold mindst 2 meters afstand i situationer, hvor der kan være øget risiko for dråbesmitte, eller hvis du er i nærheden af personer, der skal tages særligt hensyn til (fx ældre)
5. Undgå håndtryk og kram
6. Tag kontakt til personalet, hvis andre gæster ikke tager hensyn

Se mere information om coronavirus her.