Vinterferien for børn på Rosenborg

Arrangementet er overstået. Vi opdaterer siden, når vi nærmer os vinterferien 2022.

Gå i fodsporet på den farverige Christian 4. på hans yndlingsslot, når vi åbner op for vores vinterferieaktivitet for børn og deres familier på Rosenborg.

I vinterferien kan børn og deres voksne deltage i børneomvisningen I RØG OG DAMP – I FODSPORET PÅ CHRISTIAN 4., hvor vi slutter af i vores kroneværksted. Kom og lav din egen krone og få de gode kongehistorier! Det er gratis at være med, når entréen er betalt.

Rosenborgs læringspilot tager jer med rundt i kongens egne gemakker og giver jer de sjove, sære og dramatiske fortællinger om kongen. I kommer til at opleve kongens blodplettede krigstøj, se hvor han gik på toilettet for mere end 400 år siden og skal til sidst se hans dyrebare krone på hel tæt hold.

Historierne fortælles i børnehøjde, så alle får en sjov og spændende oplevelse.

Efter omvisningen arbejder vi i kroneværkstedet. Her kan børnene – ligesom Christian 4. – skabe deres helt egen konge- eller dronningekrone.
Så kom med og bliv konge eller dronning for en dag med din helt personlige krone.

PRAKTISKE OPLYSNINGER:

Tidspunkt: Vinterferien: 08. februar – 23. februar 2020, lørdag og søndag kl. 10.10 samt mandag til fredag kl. 10.10 og 12.50.

Mødested: Læringshuset ved voldgraven

Varighed: ca. 1½ timer

Målgruppe: Målgruppen er børn i alderen 5-9 år, men alle aldersgrupper er velkomne.

Antal deltagere: Da der er et begrænset antal pladser henstiller vi til, at der deltager max. 1 voksen pr. barn.

Tilmelding: Deltagelse er gratis, når entréen er betalt (der er gratis adgang for børn og unge under 18 år på slottet). Billetter kan bookes i vores webshop her.

Har du spørgsmål kontakt venligst bookingen via booking@kosa.dk eller på tlf.nr. 3318 6055. Telefonen er åben tirsdag-fredag kl. 10-12.

Tilbage til oversigt