Velkommen til nyt medlem af Københavns grønne museumskvarter

Rosenborg er som bekendt medlem af Parkmuseerne, hovedstadens museumskvarter centreret omkring de grønne områder i København; Kongens Have, Botanisk Have og Østre Anlæg.

Museumskvarteret har eksisteret siden 2013 og består af Rosenborg, Davids Samling, Statens Museum for Kunst, Den Hirschprungske Samling, Geologisk Museum, Statens Naturhistoriske Museum, Palmehuset – og nu også et nyt medlem.

Fra den 15. januar træder Arbejdermuseet på Rømersgade, blot en kort gåtur fra Rosenborg, nemlig ind i samarbejdet og erstatter dermed Cinemateket, der var medlem indtil d. 1. januar 2019.

Når du besøger Rosenborg, har du derfor mulighed for at slå et smut forbi Arbejdermuseet, eller et af de andre museer i nærheden, uden at skulle betale ekstra. Med en Parkmuseumsbillet får du nemlig gratis adgang til alle kvarterets museer én gang – og det bedste af det hele er, at du selv bestemmer, hvornår det skal være, da billetten gælder et helt år!

Arbejdermuseet har til huse i verdens næstældste forsamlingsbygning for arbejdere, og dets udstillinger fortæller historien om arbejderfamiliens skiftende kår gennem tiden.

På Rosenborg byder vi Arbejdermuseet velkommen i Parkmuseumssamarbejdet, og glæder os over tilføjelsen af endnu en spændende oplevelse til alle billetindehaverne.

Læs mere om samarbejdet og køb din Parkmuseumsbillet her.

Tilbage til oversigt