Sommeren for voksne på Rosenborg

Måske har du passeret Rosenborg på dine gåture i Kongens Have, uden nogensinde at kigge ind. Hvis det er tilfældet, så er det tid til at være turist i din egen by! Hele sommeren tilbyder Kongernes Samling voksenomvisninger på slottet, der guider dig gennem alt det bedste slottet har at byde på. Bestil din billet i dag, så er du sikret lidt guf til hjernen i din sommerferie.

Info om omvisningen

Kom med på en klassisk omvisning om Christian 4.s elskede Rosenborg. Gennem fortællinger om det engang levede liv på slottet, giver denne omvisning dig muligheden for at komme helt tæt på de kongelige personligheder, der engang levede deres liv på slottet.

Rosenborgs læringspilot tager dig med på en rejse igennem flere hundrede års royal historie. Du vil få et indblik i Danmarkshistorien på godt og ondt og bl.a. opleve Christian 4.s private gemakker, de enevældige kongers repræsentationslokale, Riddersalen, og Rigsregalierne, der funkler side om side med kronjuvelerne i det dybe skatkammer. Oplev danmarkshistorie i et kongeligt perspektiv, hvor du får historien helt tæt på kroppen, når du går i fodsporet på de danske konger og dronninger, som levede på slottet gennem 200 år.

Praktisk information

Dag og tid:
På dansk: Hver søndag kl. 12:30-13:30
På engelsk: Hver lørdag kl. 12:30-13:30. Book her

Varighed: 60 min.

Deltagerantal: Op til 25 personer

Pris pr. deltager: 45 kr. + entré

Tilmelding: Billetten købes her i webshoppen. Evt. ledige billetter kan købes i billetkontoret på dagen.

Mødested: Græsplænen ved billetsalget, Rosenborg

Tilbage til oversigt