Sommeraktivitet for børn: I røg og damp – i fodsporet på Christian 4. med kroneværksted

Alle hverdage og søndage fra 1. juli til 12. august

Kom med når museets læringspilot i hele sommerperioden tager børn og deres familier med på omvisningen I RØG OG DAMP – I FODSPORET PÅ CHRISTIAN 4.

Alle hverdage og søndage kan du komme helt tæt på Christian 4., når museets læringspilot viser børn og deres familier rundt på Rosenborg Slot. Sammen kan I gå i fodsporet på den farverige Christian 4. på hans yndlingsslot i omvisningen I RØG OG DAMP – I FODSPORET PÅ CHRISTIAN 4.

På turen vil I opleve kongens private gemakker og få de sjove, sære og dramatiske fortællinger om kongen. Stå på kanten af de store begivenheder i Christian 4.s liv, når I bevæger jer gennem de private gemakker og oplever kongens blodplettede krigstøj, ser hvor han gik på toilettet for mere end 400 år siden for til sidst at komme helt tæt på hans dyrebare krone i det dybe skatkammer under slottet.

Dagen afsluttes med et besøg i kroneværkstedet, hvor børnene prøver kræfter med at udsmykke deres egen personlige krone.

 

PRAKTISK INFORMATION

Dato og tider: 30. juni – 12. august 2018
Hverdage + søndag kl. 12.50-14.20

Mødested: Græsplænen ved billetsalget.

Varighed: 90 min.

Pris: Gratis for børn, når entréen for den voksne er betalt. Deltagelse i aktiviteten er gratis, når den voksnes indgangsbillet er betalt (gratis adgang for børn og unge under 18 år på hele slottet).

Antal deltagere: max. 15 børn (og max. 1 voksen pr. barn)

Tilmelding: Køb din billet her eller på dagen på billetkontoret så længe lager haves.

 

Husk også at børnefamilier altid kan hente det gratis aktivitetsark Kongerunden, når I besøger slottet. Kongerunden er målrettet børn i alderen 6-12 år og gør besøget på slottet ekstra sjovt. Samtidig giver det børnene en del viden om livet som kongelig, når de skal hjælpe Christian med at huske, hvilken konge han nu lige er.

Tilbage til oversigt