Michelin mener, at vi er værd at rejse efter

Rosenborg og Amalienborg er netop blevet tildelt henholdsvis tre og to stjerner i den nye Michelinguide over seværdigheder i Danmark.

Museumsdirektør Thomas C. Thulstrup udtaler følgende om offentliggørelsen: “Det var et fantastisk øjeblik, da jeg så Michelins stjerneregn over museerne på Rosenborg og Amalienborg. Vi har fået henholdsvis tre og to stjerner, og det er en sjælden anerkendelse fra den meget selektive guide. Det glæder os, at der bliver lagt mærke til os ude i verdenen, og at den kongelige danske historie er værd at rejse for“.

Ligesom med den gastronomiske guide betyder én stjerne, at seværdigheden er værd at opleve, to stjerner fortæller, at seværdigheden er en omvej værd, og tre stjerner udtrykker, at seværdigheden er værd at rejse efter. Tre stjerner er lidt af et nåleøje og kun meget få steder har opnået den store ære. Vi har svært ved at få armene ned over, at begge vores besøgssteder har fået anerkendelsen og glæder os nu endnu mere til at dele den kongelige oplevelse med gæster fra nær og fjern i fremtiden.

Tilbage til oversigt