Jagten på madpakken

Opklar historiske mysterier med hele familien. Rosenborg og Arbejdermuseet er med, når Golden Days’ store familieløb “Jagten gennem historien” fløjtes i gang i weekenden 7.-9. maj.

Der skal fart på løbeskoene, lys i pæren og fuldt tryk på fantasien, når Rosenborg og Arbejdermuseet blænder op for “Jagten på madpakken” i maj. Tag din klassekammerat under armen eller dine bedsteforældre og hele søskendeflokken med og oplev kultur og action smelte sammen i jagten på virkelige historiske hændelser.

Red danmarkshistorien
På Arbejdermuseet er den 129-årige historiske madpakke sporløst forsvundet fra sin plads i montren. Rygtet siger, den er skjult på Rosenborg Slot, men intet er sikkert. Find de hurtige ben, det skarpe detektiv-gen og luppen frem, og kom på sporet af madpakken i museernes skæve rum, mørke kældre og store festsale, og vær med til at opklare mysteriet, så et vigtigt stykke danmarkshistorie ikke går tabt.

“Jagten på madpakken” er på én gang et rollespil, et orienteringsløb og et motionsløb, hvor læring og historie flettes sammen på en ny og overraskende måde, og det er en oplevelse som du og dine børn kan dele langt ud i fremtiden.

Gratis tilbud til skoler
Åben Skole tilbyder skoleklasser i Københavns Kommune at deltage gratis i “Jagten på madpakken” torsdag 7. maj og fredag 8. maj fra kl. 9-15.

Orienteringsløbet henvender sig til klassetrin på mellemtrinnet og kombinerer idræt og historie med særligt fokus på, hvordan arbejdere og kongelige levede i 1800-tallets København. Løbet varer en time og giver gratis adgang på Arbejdermuseet og Rosenborg Slot.

Tilbuddet er gratis, men der er et begrænset antal billetter til salg. Se mere Åben Skole-billetter!

Hvad: Jagten på madpakken Hvor: Løbet starter på Arbejdermuseet, Rømersgade 22, 1362 København K og slutter på Rosenborg Slot, Hvornår: Torsdag 7. maj, fredag 8. maj kl. 9-15 og lørdag 9. maj kl. 11-16 Hvor meget: Priser fra 25 kr.  Hvordan: Se mere på www.jagtengennemhistorien.dk

Tilbage til oversigt