I røg og damp – i fodsporet på Christian 4. – med kroneværksted

Arrangementet er overstået. Vi opdaterer siden, når vi nærmer os Store Bededag 2022.

Tag med på vores familieaktivitet for børn og deres familier. Her kan I gå i fodsporet på den farverige Christian 4. på hans yndlingsslot.

I Store Bededagsferien kan børnefamilier deltage i børneomvisningen I RØG OG DAMP – I FODSPORET PÅ CHRISTIAN 4, hvor vi slutter af i vores hyggelige kroneværksted. Kom og lav din egen krone, og få de gode kongehistorier! Det er gratis at være med, når entréen er betalt og foregår hver dag fra d. 27. – 29. april.

Igennem røg og damp følger vi Christian 4., når vi går i fodsporet på den farverige konge. Rosenborgs læringspilot tager jer med rundt i kongens egne gemakker og giver jer de sjove, sære og dramatiske fortællinger om kongen. I kommer til at opleve kongens blodplettede krigstøj, se hvor han gik på toilettet for mere end 400 år siden og ikke mindst, så skal I se hans dyrebare krone på hel tæt hold.
Historierne fortælles i børnehøjde, så alle får en sjov og spændende oplevelse.
Efter omvisningen arbejder vi i kroneværkstedet. Her kan børnene – ligesom Christian 4. – skabe deres helt egen konge- eller dronningekrone.
Så kom med, og bliv konge eller dronning for en dag med din helt personlige krone.

PRAKTISKE OPLYSNINGER:
Alder: Vi anbefaler børn i alderen 5-9 år, men alle er velkomne i følgeskab med en voksen.
Pris: Gratis for børn, max. 15, max én voksen ledsager per barn. Voksne betaler almindelig billetpris. Billetter købes i vores webshop.
Varighed: 1½ time.
Tidspunkt: 27. april – 29. april 2018, kl. 10.10-11.40 og 12.20-13.50

Tilbage til oversigt