Copenhagen Baroque Festival 2024 – ”Musical stories” – Crown Jewels of Music

Kom med på Rosenborg slot og lyt til de funklende kronjuveler i barokmusikkens repertoire. Hør musik, der var aktuelt på Christian 4. s tid, når Reiko Ichise, Bolette Roed og Aureliusz Golinski afrunder årets Copenhagen Baroque Festival sammen med Trine Heide som smukt guider os igennem historien omkring Christian 4.

Musik fra Christian 4.s tid
Medvirkende: Bolette Roed (blokfløjte), Aureliusz Golinski (violin), Reiko Ichise (gambe) og Trine Heide (fortælling)

Praktisk info:
Tidspunkt: Søndag 8. september kl. 17.30 – 18:30
Sted: Rosenborg Slot
Pris: 250 kr.

Køb billet her

OBS. Rosenborg slot er bygget i 1600-tallet og der er derfor begrænset adgang til Riddersalen for gangbesværede – adgang via smal vindeltrappe. Vi beklager hvis dette er en forhindring for nogen og håber at se jer til en af festivalens andre koncerter.

Om Copenhagen Baroque Festival
Copenhagen Baroque Festival finder sted fra 4.-8. september 2024 i indre by i København og byder indenfor til helt særlige koncertoplevelser med danske og internationale barokmusikere. Alle koncertstederne er historiske og smukke rum i byen, som supplerer musikken på smukkeste vis, og vi glæder os til at byde jer indenfor i Riddersalen på Rosenborg Slot, i Rundetaarns Bibliotekssal, i den imponerende Trinitatis Kirke, Vor Frelser Kirke med det smukke spir og Reformert Kirke, som mange passerer dagligt, men sjældent kommer ind i.

www.copenhagenbaroquefestival.dk

Tilbage til oversigt