Vesselil – Folkemusik koncert

Kirkesalen på Koldinghus, 30. juli kl. 15.00

Vesselil er en trio bestående af 3 klassisk uddannede musikere: Maja Aarøe Freese, Clara Tesch og Elizabeth Dichmann, der har fundet sammen i en fælles kærlighed til folkemusikken. Trioen er en moderne stryge- og vokaltrio med violin, bratsch, cello og sang.

Trioen har med deres intense nærvær og hengivne sammenspil skabt et varieret, elegant og energifyldt koncertrepertoire med dybe rødder i den nordiske folkemusiktradition; en sindrig blanding af gamle sange og dansemelodier og nye kompositioner, der fører lytteren gennem rørende fortællinger, filmiske scenarier og sydende dansegulve.

Trioen blev dannet i slutningen af 2015 på musikkonservatoriet, hvor de 3 musikere mødtes. Tre år senere udgav Vesselil deres debutalbum “Vesselil” og vandt samme år en pris for deres fortolkning af musik skrevet af den danske komponist D.T.S Bjerregaard.

Koncerten er en del af kammermusikfestivalen Kolding i Toner.

Om Kammermusikfestivalen

Kammermusikfestivalen i Kolding løber af stablen fra den 29. til 31. juli med otte koncerter fordelt på tre dage på bl.a. Nicolai Scene, Koldinghus og Tobbers Madbar. Arrangørerne er Mathilde Qvist og Anne Skærbæk, der begge er klassiske musikere og vokset op i henholdsvis Kolding og Silkeborg. Sammen har de en stor passion for at udbrede den klassiske musik til et større og bredere publikum – især udenfor landets største byer.

Billetter

Pris: 100 kr.

Køb billet her

Tilbage til oversigt