Koncertfortælling med Ib Michael og Maria Elizabeth

Hør Ib Michael oplæse uddrag fra kærlighedseventyret ”Prins” i denne koncertfortælling. Maria Elizabeth har skrevet musik direkte ud fra romanens forlæg. Hun synger og spiller klassisk guitar og ukulele. Sangene svinger sig iørefaldende og sensitivt i Maria Elizabeths melodier som om sangene fandtes allerede og blot skulle fremkaldes. I øvrigt medvirkende er pianisten, Aske Bode.

Havet har en central rolle i romanen ”Prins” og lyden af havet er derfor også en del af koncerten. Det er netop havet ved Kikhavn, indspillet hvor romanen foregår, der ved hjælp af lydfiler, giver en særlig stemning til musikken i koncerten ”Prins”.

Maria Elizabeth udgav i 2018 albummet ”Circle the Woods”, i samarbejde med Henrik Balling, arkitekten bag bandet Gangway. Det anmelderroste album havde fire singler på henholdsvis P4 og P5. Maria Elizabeth, der har tre soloalbums bag sig, er oprindelig uddannet ved musikkonservatoriet, Manhattan School of Music, i New York, hvor hun studerede efter at have modtaget legat fra Kulturministeriets Internationaliseringspulje. Herfra har hun en Master Degree i klassisk guitar med komposition.

Om “Prins”

Bogen er skrevet af Ib Michael og handler om sømanden Bertelsen og den grønlandskfødte Aviaja. Det er en fortælling, der beskriver universet mellem drøm og virkelighed, liv og død, tro og tvivl, kærlighed og had, komik og tragedie, mennesker og engle. Musikken spilles og synges i kontinuerlig vekselvirkning med bogens handling og berører netop de uddrag af romanen, som Ib Michael på karakteristisk, fængende vis læser op.

Praktisk info

Hvornår: Søndag 19.09.2021 kl. 14:00
Varighed: ca. 50 minutter. Der vil efterfølgende være mulighed for at gå i dialog og stille spørgsmål.
Oplæser/Fortæller: Ib Michael
Sanger og guitar: Maria Elizabeth
Pianist: Aske Bode
Pris: Voksen: 180 kr. + gebyr | Årskort til Kongernes Samling og medlemmer af Litteratur6000: 120 kr. + gebyr


Billetter udbydes af Tickethero

Tilbage til oversigt