Lær at skabe klokkeblomster i perler

Vil du dykke ned i det gamle franske håndværk og skabe evigtvarende blomster af perler? Deltag i Camilla Tanges workshop, hvor vi fokuserer på at forme den yndefulde klokkeblomst. Gennem 2-3 teknikker og med de smukke japanske Miyuki perler vil vi sammen skabe en unik blomst, der vil bringe glæde og æstetik ind i dit hjem.

Klokkeblomst workshop | Koldinghus

Har du lyst til at deltage i både denne workshop samt skærmblomsten om formiddagen? Så kan du købe en fællesbillet til 950 kr. (850 kr. for årskortholdere).

Praktisk info

Hvornår: Lørdag 27. kl. 14.00-17.00
Hvor: Den Kongelige Workshop
Antal deltagere: Op til 15 personer pr. hold
Aldersgrænse: Anbefales ikke til børn under 10 år. Børn mellem 10-14 år er velkomne i følgeskab med en voksen.
Frokost: har du billet til begge workshops, kan du kontakte Claudia på cbh@kosa.dk, hvis du ønsker at høre om mulighederne for at bestille frokost imellem de to workshops.

Pris inkl. alle materialer:
599 kr. (950 kr. for både formiddag og eftermiddag)
499 kr. (850 kr. for både formiddag og eftermiddag) for årskortholdere med rabatkoden: ÅRSKORTRABATU8DI husk at fremvise årskort med billetten

Køb billet her

Der serveres kaffe, te og vand samt lidt sødt

Om Camilla Tange

Camilla har i 15 år arbejdet som freelance interiørstylist, hvor hun har specialiseret sig i at skabe boligreportager, bøger og reklamefotos. Hendes arbejde er altid kendetegnet ved en stærk fokus på historiefortælling, kontraster og poesi. Gennem årene har hun fortsat med at elske processen med at skabe billeder og stemninger, og nu deler hun sin ekspertise med dig, så du kan forvandle perler til blomster.

Se Camillas hjemmeside her

Tilbage til oversigt