Jazz på slottet

Vi glæder os til at kunne byde jer indenfor til denne helt særlige jazzoplevelse i Ruinsalen, leveret af Jazzband Kolding – et imponerende ensemble på 20 personer, bestående af 18 musikere og to sangerinder, ledet af dirigent Anders Kjerkegaard. Koncerten vil byde på en bred vifte af jazznumre fra Duke Ellington-, Count Basie- og Glen Miller-tiden samt nyere komponister og lidt rock-shuffle.

Koncerten vil finde sted i vores imponerende Ruinsal på over 800 m2. Ruinsalen er restaureret af det verdensberømte arkitektpar Inger og Johannes Exner fra 1972-1992 og blev indviet i 1989 af H.M. Dronning Margrethe. Arrangementet har til formål at forene disse smukke og historiske omgivelser med levende og storslået musik.

Koncerten består af to sæt, opdelt af en pause på 20 minutter. Koncerten er siddende, men har man lyst til at lytte fra en af etagerne eller tage en sving-om til musikken, vil dette også være muligt. Det vil også være muligt at købe drikkevarer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Praktisk information

Hvornår: Lørdag 23. marts, kl. 19.00-22.00 (inkl. pause)
Dørene åbner 30 minutter før koncerten
Hvor: Ruinsalen
Pris: 250 kr. | 125 kr. for årskortholdere

Køb billet her

Om Jazzband Kolding

Jazzband Kolding er et velspillende fritidsbigband og et af trekantområdets bedste bigbands, som blev dannet i foråret 2013. Orkesteret består af 18 musikere og to sangerinder, ledet af dirigent Anders Kjerkegaard. Flere gange har der været tilknyttet solister, såsom selveste Benjamin Koppel og Michael Blicker.

Bærende for orkesterets udvikling er spilleglæden, engagementet og kærligheden til jazzen. Jazzband Kolding byder på bedste ”Big Band Sound”, der i sin genre er unik ved, at musikken spænder over meget bredt repertoire, dels med guldalderens gode populære jazz evergreens og fra swing æraen med Duke Ellington og Count Basie melodier, samt med nyere populære toner fra både pop og rock genren. Jazzband Kolding kan derved tilbyde koncerter, der kan tilpasses diverse koncerters formål og ønsker.

Tilbage til oversigt