Forårskoncert med SMUK

Når SMUK og Koldinghus byder indenfor til forårskoncert, glæder vi os til at kunne præsentere publikum for klassisk musik fra allerøverste hylde.

Ud over orkesterværker af bl.a. Carl Nielsen, H.C. Lumbye og Edvard Grieg, vil orkesterets egne medlemmer stille op som solister. Publikum vil således få muligheden for at høre tubaist Lars Birkelund Olsen spille 1. sats af Elgars berømte cellokoncert, i arrangement for tuba, og orkesterets nye medlem Judy Hunskjær vil spille Romance og Scertzo af Torvald Hansen, i arrangement af Erik Hammerbak.

Det er danske Magnus Larsson, der dirigerer koncerten. Magnus Larsson har markeret sig på den professionelle scene i Danmark såvel som i Sverige og har, trods sin unge alder, allerede dirigeret og assisteret adskillige orkester- og operaproduktioner, bl.a. DR Symfoniorkestret og en lang række svenske orkestre. Han har desuden modtaget Statens Kunstfonds “Den Unge Kunstneriske Elite” karrierelegat.

SMUK har spillet tre koncerter i Kirkesalen på Koldinghus og de vil være at finde på Koldinghus mindst 1 gang om året.

Praktisk

Hvornår: ikke offentliggjort
Pris: ikke offentliggjort

I pausen og inden koncerten vil der være mulighed for at købe drikkevarer
Dørene åbnes til salen ½ time før koncertstart.
Inkl. i billetten er entré til museet kl. 10-16 samme dag.

Program

Kommer snart

Om SMUK

Slesvigske Musikkorps (i daglig tale SMUK) er et af Forsvarets tre fuldtidsprofessionelle musikkorps, som består af 16 musikere, henholdsvis messingblæsere og slagtøjsspillere. Musikkorpset repræsenterer Forsvaret ved en lang række arrangementer og koncerter både herhjemme og i udlandet, og deltager årligt ved mere end 130 militære og civile arrangementer. Musikkorpset har dagligt til huse i Slesvigske Musikhus i Haderslev.

Topfoto: Steen Pedersen

Tilbage til oversigt