Hvem ved mest om Anden Verdenskrig? – quiz og foredrag

På få uger måtte man meldte udsolgt, da konsulent Claus Corfixen og musiker Mika Vandborg i 2020 lancerede deres brætspil “The World War II Trivia Game”.

Nu tager de to herrer på landevejen, når de indbyder alle med en interesse for Anden Verdenskrig til at både lytte, snakke og ikke mindst: Spille med. Hvert arrangement har to elementer: Først en rundbordsdiskussion, hvor eksperter fortæller om den nyeste forskning og åbner for publikums spørgsmål, og efter en pause den store quiz, hvor publikum selv kan vælge at deltage – i hold eller individuelt.

Deltag i en aften på Kongernes Samling – Koldinghus, hvor tv-værten Peter Ingemann og kommentatoren Jarl Cordua (vært på podcasten “Hitlers Æselører”) begge er med som kaptajner for hver deres hold.

Praktisk

Hvornår: Søndag 26. februar kl. 20.00-22.00
Billet: 250 kr. | Rabatpris for pensionister samt studerende: 200 kr.

Køb billet her (250 kr)
Køb billet her (200 kr.)

Der vil være mulighed for at købe forfriskninger i pausen, og i øvrigt spise middag inden arrangement på Koldinghus – når man har bestilt billet, modtager man en mail med en oversigt over mulighederne.

Spørgsmål til arrangementet: Skriv venligst til: ordre@raeson.dk

Bag arrangementet står historie- og kulturhistoriemagasinet ÆRA i samarbejde med bl.a. Den Gamle By og Kongernes Samling – Koldinghus

Medvirkende

Mika Vandborg (f.1971) professionel guitarist, sanger og sangskriver. Han har udgivet en række albums og spillet sammen med Love Shop, Claus Hempler, Dicte, Ida Nielsen, Gnags og mange flere. Herudover turnerer han i øjeblikket landet tyndt Electric Guitars, som han etablerede med vennen Søren Andersen i 2012.

Claus Corfixen (f.1970) rådgiver til dagligt offentlige myndigheder primært på facility management-området. I 1998 lancerede han brætspillet ”Korsbækspillet” (DR).

Tilbage til oversigt