Job hos Kongernes Samling

Vi søger skuespillere til at spille historiske roller på Rosenborg

Brænder du for den nærværende fortælling, og har du lyst til at gøre historien levende på Rosenborg?

Vi leder efter dygtige og engagerede skuespillere til at formidle de spændende historier og personligheder der knytter sig til Rosenborg og danmarkshistorien.

Du vil indgå i et team af skuespillere, hvis fornemmeste opgave/rolle er at skabe en interaktiv (teater)oplevelse for slottets gæster. Din opgave vil bestå i, at bevæger dig rundt, ude som inde, agere kongelig/adelig og interagerer med gæsterne.

Vi forventer:

At du vil være med til at skabe unikke oplevelser

Kan improvisere

Nyder at være i centrum og opsøge gæsterne

Lyst til at fordybe dig i din karakter

Er selvstændig og nærværende

Taler dansk og engelsk

Det praktiske

Vagterne vil være i hverdagene fra d. 28. juni til d. 6 august.

I bliver et hold på 6-8 skuespillere, med to skuespillere på vagt hver gang. Det forventes derfor ikke, at du kan alle dage. Vagtplanen bliver lavet, så du har mulighed for at planlægge ferie.

Der gives et Honorar på 500 kr. pr. dag

Lyder som dig, så send os en video, hvori du laver en kort præsentation af dig selv max 1 minut. Herefter skal du vælge en af følgende karakterer nedenfor, som du laver din udgave af max 3 minutter. Vi skal have din video senest d.30 April.

Videoen sendes til Christina Neumann Lindbæk på: Lindbaak@hotmail.com

Er du blandt de udvalgte, vil du blive inviteret til en audition workshop d. 9 Maj kl.12-16 på Rosenborg.

 

Karakterer:

Dronning Sofie Amalie: Initiativ rig, handlekraftig og fyldt med gå-på-mod og entusiasme. Bryder sig ikke om bøger. Elsker at være i selskab med andre, især ved festlige lejligheder. Forventer at være festens midtpunkt. Hader Leonora Christina.

Leonora Christina: Intelligent, belæst og med grundig uddannelse. Mener selv hun burde være dronning af Danmark. Taler dårligt om svigerinden Sofie Amalie og hendes opførsel og manglende dannelse.

Corfitz Ulfeldt: Styrer rigets finanser. Mener selv at han vil gøre en udmærket regent og fører sig frem, som om han var det. Taler nedværdigende om Frederik d. 3. og roser Christian d. 4. At der mangler penge i statskassen kender han intet til.

Sivert Grubbe: Er en af Chr. d.4. Meste betroede adelsmænd. Han er intelligent og arbejdsom. Fortæller gerne om hans mange rejser med Christian d.4. Hvis han er i godt humør, får man også historien om Christians vilde drukture som ung.

Uopfordrede ansøgninger

Kongernes Samling søger løbende nye medarbejdere og vi imødeser derfor altid uopfordrede ansøgninger. Hvis du ønsker at søge en stilling hos os, beder vi dig sende os en e-mail til kosa@kosa.dk med dit CV og ansøgning samt eventuelle referencer, som vi kan kontakte.

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregulering. Det indebærer følgende:

  • Dine personoplysninger vil blive behandlet fortroligt,
  • Vi bruger udelukkende dine personoplysninger i rekrutteringsøjemed og
  • Vi videregiver ikke dine personoplysninger

Hvis du fremsender en ansøgning til os, gemmer vi den i op til seks måneder efter modtagelsen. Opbevaringen sker med henblik på, at du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil. Hvis vi ønsker at gemme din ansøgning i mere end seks måneder, vil vi fremsende en e-mail til dig, hvor du bedes om at besvare bekræftende på mailen, hvis du kan acceptere en forlængelse af opbevaringen.

Du er til enhver tid berettiget til at spørge os om, hvilke oplysninger vi behandler om dig eller få udleveret en kopi heraf. Du kan ligeledes bede os om at berigtige forkert data og slette eller gøre indsigelse mod eller begrænse vores fortsatte behandling.

Hvis du ønsker at gøre brug af ovenstående rettigheder eller ønsker at kontakte os for spørgsmål til, hvordan vi behandler din ansøgning, kan du kontakte os på kosa@kosa.dk

Ønsker du at klage over vores behandling af dine oplysninger, skal du rette henvendelse til Datatilsynet.