Sommeromvisninger: Det bedste af Amalienborg

Kongernes Samling tilbyder omvisninger i Christian 8.s Palæ hele sommeren.
Omvisningen fokuserer på den danske kongefamilies skiftende rolle i samfundet de sidste 150 år. En tid med store historiske omvæltninger, som har præget kongernes tid på Amalienborg.

Her ånder fred og idyl i værelserne og salene i Christian 8.s Palæ, men bag de idylliske billeder og stilfulde indretninger gemmer der sig en turbulent historie præget af politisk stormvejr, verdenskrige og industrialisering. Kom med på en omvisning, der giver indblik i monarkiets udvikling fra enevælde til demokrati. En tid, hvor kongerne til stadighed har prøvet kræfter med et forandret verdensbillede, prøvelser som blev forvaltet vidt forskelligt fra regent til regent.

På omvisningen kan du opleve en række historiske interiører fra Christian 9. til Frederik 9.s regeringstid, som udstilles i palæets stueetage. På Beletage fortsætter oplevelsen gennem det gotiske bibliotek, trongemakket, appartementsalen og gallasalen.

Rigtig god fornøjelse!

 

PRAKTISK INFORMATION

På dansk: mandag, tirsdag samt weekend kl. 13-14. Book en plads her

Varighed: 60 min.

Deltagerantal pr. omvisning: max. 25 personer

Pris for deltagelse i omvisningen: 45 kr. + indgangsbillet

 

Tilmelding: Billetten købes i vores webshop. Evt. ledige billetter kan købes i billetkontoret på dagen. Vær opmærksom på, at indgangsbilletten til palæet er inkluderet i omvisningens pris. Medbring venligst kvitteringen, der skal ombyttes til en billet på billetkontoret I palæet.

Tilbage til oversigt