PIST VÆK! Julejagt for børnefamilier

HJÆLP! De kongelige juletraditioner på Amalienborg er blevet PIST VÆK! Kom og hjælp elefanten Hannibal med at finde spor og julerier rundt på museet, så vi sammen kan redde julen. Gratis weekendaktivitet for børnefamilier.

Julen på Amalienborg er i fare! En af Dronningens gamle juletraditioner er nemlig blevet pist væk. De voksne stresser rundt og har travlt med alt muligt andet. Museets maskot Hannibal har derfor hårdt brug for juleglade børn, der kan hjælpe ham med at komme på sporet af den forsvundne tradition.
Følg med læringspiloten og Hannibal rundt på museet, hvor jagten på juleposter sættes ind i de kongelige værelser. Her skal børnene finde julerier og høre fortællinger om, hvordan nogle af vores mest populære traditioner fandt vej ind i den danske jul. Danmarks tidligere dronninger har nemlig haft en finger med i spillet.
Julejagten vil ende i Christian X og dronning Alexandrines spisestue. Her skal den forsvundne juletradition bringes til live ved hjælp fra de mange spor, som børnene har samlet sammen på deres julejagt. Hvis det lykkes børnene at redde Dronningens jul på Amalienborg, vil Hannibal uddele sin fornemme elefantorden Hannibal-klubben som tak for hjælpen.

TIDSPUNKT: I weekenderne d. 1.-2. december, d. 8.-9. december, 15.-16. december samt lørdag d. 22. december.
kl. 12.00-13.00 (for de 4-6 årige)
kl. 14.00-15.00 (for de 7-9 årige)

VARIGHED: 60 minutter

ANTAL DELTAGERE: begrænset antal pladser pr. julejagt. Derfor henstiller vi til at der maximalt deltager én voksen ledsager pr. barn.

PRIS: Deltagelse i aktiviteten er gratis, når entréen for den voksne ledsager er betalt. Der er gratis adgang for børn og unge under 18 år. Billetter kan bookes via webshoppen her

Evt. ledige pladser kan købes i billetsalget på dagen.

Julejagten laves også med børnehaver og skoler. Se mere her

Tilbage til oversigt