Den Lille Kulturnat på Amalienborg

Den Lille Kulturnat er overstået. Siden bliver opdateret, når vi nærmer os foråret 2022.

Prins eller prinsesse for en aften

På Amalienborgmuseet slår vi dørene op til en eventyrlig aften for prinser og prinsesser. H.C. Andersens eventyr om prinsessen på ærten vækkes til live gennem en kort teaterforestilling i de kongelige gemakker. Skuespiller Christian Rossil og musiker Ditte Rønn-Poulsen inddrager børnene i fortællingen om prinsen, der havde så svært ved at finde en rigtig prinsesse, og om prinsessen der igennem 20 madrasser og 20 edderdunsdyner kunne mærke en lille bitte ært. Efter forestillingen åbner vi dørene til palæets smukke Gallasal. Her kan du lave din helt egen prinse- eller prinsessekrone, så du kan se majestætisk ud, når du begiver dig videre ud i Den Lille Kulturnat

Arrangementet anbefales til børn mellem 2 og 5 år og deres voksne.

Praktiske oplysninger 

Adgang til Amalienborgmuseet på Den Lille Kulturnat sker mod fremvisning af timebillet og kulturarmbånd fra kl. 16.00.

Arrangementet finder sted på Beletagen, og den permanente udstilling vil derfor ikke være tilgængelig.

Timebilletten er gratis og kan bookes her fra 2/3/2020 kl. 12:00. Husk at printe timebilletten ud og medbringe den. Sidste tid er kl. 19.00. Bemærk venligst at forestillingerne foregår på dansk.

Tasker må ikke medbringes i udstillingen og skal afleveres i garderoben ved toiletterne. Klapvogne kan parkeres i garderoben på eget ansvar.

Tilbage til oversigt