Den lille kulturnat – eventyr i de kongelige gemakker

Her på Amalienborgmuseet fejrer vi den lille kulturnat med eventyrfortælling, kroneværksted og udklædning i de kongelige gemakker

Vi glæder os til at byde jer velkommen  til en eventyrlig aften for prinser og prinsesser med flere forskellige aktiviteter på programmet for børn i alle aldre.

Drop-in kroneværksted i Havesalen fra kl. 16-20:

Hvordan skal din kongelige krone se ud? I vores kroneværksted kan du med pailletter, glimmer og fantasi komme og pynte din helt egen krone, som du kan tage med dig og se majestætisk ud, når du begiver dig videre ud i Den Lille Kulturnat.

Kongelig udklædning i Havesalen fra kl. 16-20:

Gå på opdagelse i vores kongelige garderobe. Klæd dig ud som ægte konger, dronninger, prinser og prinsesser og fuldend dit look med din nye krone.

Eventyrfortælling ”Prinsessen på ærten” på Beletagen kl. 16.15, kl. 17.00, kl. 17.45, kl. 18.30 og kl. 19.15 

Oplev H.C. Andersens eventyr ”Prinsessen på ærten” blive vækket til live gennem en teaterforestilling på museets Beletage. Skuespiller Line Svendsen og musiker Ditte Rønn-Poulsen inddrager børnene i fortællingen om prinsen, der havde så svært ved at finde en rigtig prinsesse, og om prinsessen der igennem 20 madrasser og 20 edderdunsdyner kunne mærke en lille bitte ært. Forestillingen varer ca. 25 minutter og egner sig særlig godt til børn mellem 4 og 8 år. Bemærk venligst at forestillingerne foregår på dansk. Hvis du vil sikre dig plads til en af forestillingerne book din billet på forhånd her.

Praktiske oplysninger

Adgang til Amalienborgmuseet på Den Lille Kulturnat sker mod fremvisning af kulturpas fra kl. 16.00. Museet lukker kl. 20.00.

Kulturpas til den lille kulturnat købes online her.

Husk at I book gratis billetter til forestillingen ”Prinsessen på ærten” med gratis billetter her. Forestillingen er på dansk og er for børn i alderen 4-8 år.

Tasker må ikke medbringes på museet og skal afleveres i garderoben ved toiletterne. Klapvogne kan parkeres i garderoben på eget ansvar.

Tilbage til oversigt