Velkommen på Rosenborg!

Vi er meget glade for at kunne holde åbent igen og gør alt for at leve op til sundhedsmyndighedernes anvisninger, så vores gæster kan føle sig trygge under besøget.

Hele slottet er åbent, med undtagelse af 1. sal, der pga. risiko for spredning af covid-19 holdes lukket. Du kan dog stadig opleve hele stueetagen, Skatkammeret med kronerne og kronjuvelerne, Riddersalen med tronstolene og løverne af sølv samt Porcelænskabinet bl.a. med Flora Danica, Regalieværelset, Glaskabinettet, Grønne Kabinet og rummene med våben, pragtgenstandene af elfenben og Rosenborgvinen.

Vi opfordrer vores gæster til at købe billetter her på hjemmesiden. Billetter kan dog også købes i billetsalget ved slottet. Link til onlinekøb er her.

Vi beder dig venligst om at holde afstand og vise hensyn under dit besøg. Vi har opsat håndsprit, hængt informationsplakater op, sat afstandsmarkører på vores gulve og lavet et system på vores hovedtrappe, så gæster ikke passerer hinanden. I tilfælde af sygdom anmoder vi dig venligst om at blive hjemme og besøge os en anden dag.