Kongernes Samling på Rosenborg og Amalienborgmuseet søger nye medarbejdere til at varetage opsynet af vores mange genstande

Kongernes Samling søger friske, engagerede og imødekommende medarbejdere til at indgå i vores vagtteam. Opgaven er at passe på vores mange kostbare genstande og kunstværker samt sørge for, at alle vores mange gæster bliver taget godt i mod, når de kommer for at besøge os.

Hvem er vi
Kongernes Samling er organisationen bag museerne på Amalienborg og Rosenborg. På museerne får gæsterne indblik i livet for Danmarks konger og dronninger – menneskene bag det danske monarki. Museerne opbevarer de danske kronjuveler, kronerne og en enestående samling af kunstskatte. Som vagt vil du være en vigtig del af både sikkerheden og gæstens oplevelse. Hos Kongernes Samling arbejder vi efter fire kerneværdier: God kommunikation medarbejderne imellem, en faglig stolthed ved det arbejde vi udfører, fællesskabet på arbejdspladsen, og en bevidsthed om vores særlige rolle som historiebærere på historiske steder. Det er vigtig for os at alle medarbejdere tager ansvar for, og del i, vores værdigrundlag.

Hvad er jobbet
Jobbet er først og fremmest at passe på vores værdifulde genstande. Godt opsyn for Kongernes Samling er at have fokus på genstandene og samtidig møde gæsten, der hvor gæsten er, kommunikere respektfuld og have en professionel tilgang til gæsten, uanset hvem gæsten er. Du vil få vagter både på Rosenborg og Amalienborg, så du vil blive oplært i at kunne arbejde begge steder. Jobbet kræver, at du bærer uniform.

Hvem er du
Du er præsentabel, optræder høfligt og korrekt, og parat til at møde vores gæster med et smil og et åbent og imødekommende kropssprog.
Du er parat til at tage ansvar for genstandene.
Du har situationsfornemmelse.
Du trives med en hektisk dag, hvor der sjældent er ro og gæsterne mange.
Du kan holde overblikket i pressede situationer.
Du taler dansk og engelsk på et højt niveau.
Du har et godt og robust helbred, så du kan arbejde stående og gående.
Du er fleksibel i forhold til arbejdstider og kan arbejde i weekenden.
Du sætter pris på det gode samarbejde og er åben for at lære nyt.

Løn- og ansættelsesforhold
Jobbet har karakter af sæsonarbejd,e og der må påtænkes at timetallet, som i øvrig følger vores åbningstider, ændrer sig i forhold til skiftende sæsoner. Se nærmere på www.kongernessamling.dk Normalt ligger timetallet mellem 21 og 37 timer om ugen. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst.

Vi afholder samtaler i uge 10 og 11. For at blive ansat skal du sikkerhedsgodkendes samt medbringe en straffeattest til en evt. samtale. Stillingen er tidsbegrænset fra april 2020 til og med oktober 2020, med mulighed for forlængelse. Spørgsmål vedrørende stillingen kan også rettes til Mette Lohse på e-mail: ml@kosa.dk. Send ansøgning og CV senest den 16. februar 2020 via nedenstående link. Vi modtager KUN ansøgninger via nedenstående link:

https://www.jobindex.dk/jobannonce/350394/kongernes-samling-paa-rosenborg-og-amalienborg-soeger-nye-medarbejdere-til-at-varetage-opsynet-af-vores-mange-genstande