Kærlighed og mørke: Kulturnatten 2016 på Rosenborg

Det er en sand Kulturnat-classic, når vi traditionen tro mørklægger Rosenborg på Kulturnatten d. 14. oktober. Medbring din lommelygte og gå på opdagelse i sale og gange på det 400-år-gamle slot. Undervejs kan du følge kærlighedssporet, hvor vores læringspiloter fortæller om udvalgte genstande, der knytter sig til lykkelig og ulykkelig kærlighed på slottet.

Kærlighed er tit en kompliceret størrelse og tilsat politik, store aldersforskelle, et stort antal børnefødsler og hoffets mange fristelser, har det kongelige kærlighedsliv været alt andet end kedeligt. Én ting er i hvert fald sikkert; de levede sjældent lykkeligt til deres dages ende i de kongelige ægteskaber.

BEMÆRK VENLIGST (13. okt.), at der ikke er flere timebilletter tilbage. Der er stadig adgang til Skatkammeret på Kulturnatten, der ikke kræver timebillet.

Adgang til arrangementet kræver en timebillet og et kulturpas. Timebilletten er gratis og udleveres fra fredag d. 7. oktober kl. 10 fra Rosenborgs billetkontor. Timebilletterne udleveres til et bestemt tidspunkt, første gang kl. 18, derefter hver halve time, med sidste indgang kl. 23.30. Der udleveres max. 6 billetter per person (inkl. Børn) så længe lager haves.

Tilbage til oversigt