Påskeferie på Rosenborg

I påskeferien kan børnefamilier deltage i børneomvisningen I RØG OG DAMP – I FODSPORET PÅ CHRISTIAN 4, hvor vi slutter af i vores kroneværksted. Kom og lav din egen krone og få de gode kongehistorier! Det er gratis at være med, når entréen er betalt og foregår hver dag fra den 22. marts til 28. marts kl. 13.00.

Gå i fodsporet på den berømte kong Christian 4. på hans elskede Rosenborg, når vi inviterer alle børn med deres familier til børneomvisningen ”I røg og damp – i fodsporet på kong Christian 4.”. Rosenborgs læringspilot tager dig med rundt i kongens egne gemakker og giver dig de sjove, sære og dramatiske fortællinger om kongen. Oplev kongens krone på tæt hold, se hans blodplettede krigstøj og hvor, han gik på toilettet. Gennem mundtlig historiefortælling opleves Rosenborg gennem fortællerens øje. Historierne fortælles i børnehøjde, så alle får en sjov og spændende oplevelse!

Efter omvisningen arbejder vi i kroneværkstedet. Her kan børnene – ligesom Christian 4. gjorde det – kreere deres helt egen konge- eller dronningekrone. Christian 4. var selv med til at tegne sin egen krone, sådan at den blev lige som, han gerne ville have den. Nu kan du blive konge eller dronning for en dag med din helt personlige krone.

Datoer: 22.-28. marts kl. 13
Mødested: Læringshuset ved voldgraven
Varighed: ca. 1½ timer
Antal deltagere: max 25 personer
Tilmelding i billetkontoret 30. min før. Deltagelse er gratis. når entréen er betalt (der er gratis adgang for børn og unge under 18 år på slottet).

værksted 1værksted rettet

Tilbage til oversigt