Parkmuseerne

Parkmuseerne er et museumskvarter i hjertet af København. Beliggende i eller ud til grønne parker finder du seks museer: Davids Samling, Cinemateket, Den Hirschsprungske Samling, Rosenborg Slot, SMK (Statens Museum for Kunst) og Statens Naturhistoriske Museum.

Her kan du opleve det bedste fra kunstens og naturens verden. Fra kronjuveler, internationale filmklassikere og meteoritter til dansk og international kunst i verdensklasse. Et besøg på museerne inviterer også til at nyde det grønne frirum i parkerne: Kongens Have, Botanisk Have og Østre Anlæg. Her kan du sætte tempoet ned, besøge legepladser og spise frokost eller nyde en kop kaffe i kvarterets mange caféer og restauranter. Alt er inden for gåafstand.

1 billet – 6 museer

Med Parkmuseernes fællesbillet får du adgang til alle seks museer for kun 195 kr.* Billetten kan købes i museernes billetsalg

*Bemærk venligst, at prisen på Parkmuseumsbilletten pr. 15. januar 2019 stiger til 245 kr.

Parkmuseernes billet giver adgang til Danmarks største samlinger af kunst- og naturarv: Den Hirschsprungske Samling, SMK, Statens Naturhistoriske Museum (Geologisk Museum) og Rosenborg Slot samt en biografbillet til Cinematekets ordinære forestillinger og 10 % rabat på publikationer i Davids Samling. Billetten er personlig og er gældende i ét år fra købsdatoen.

Fakta om Parkmuseernes billet

Pris: 195 kr. (indtil 15. januar 2019). Køb billetten på et af museerne eller i vores webshop
Gyldighed: 1 år fra købsdatoen
Adgang: Billetten giver adgang til et besøg på hvert museum og er personlig

 

PARKMUSEERNE