Book en tur

Museet på Rosenborg tilbyder ture rundt på museet for grupper i de faste udstillinger samt i nogle særudstillinger. Vi lægger stor vægt på den mundtlige formidling og det direkte møde med museets gæster. En tur varer ca. 1 time og skal bestilles senest 14 dage før. Deltagerantallet er max. 25 personer pr. tur.

Omvisninger uden for museets normale åbningstid kan arrangeres mod ekstra betaling for vagtudgifter.

For yderligere information og bestilling kontakt bookingen på 3318 6055 eller via booking@kosa.dk. Telefonen har åbent alle hverdage kl. 14.30-15.30. Du kan også booke en tur med det samme her

Vær opmærksom på at få bekræftet aftalen.

Afbestilling
I tilfælde af afbestilling vil der være et afbestillingsgebyr på 150 kr., hvis turen afbestilles mere end 14 dage før. Hvis afbestillingen finder sted senere end 14 dage før tidspunktet for turen, vil turens fulde pris blive opkrævet.

Aktuelle ture på Rosenborg

RiddersalenFor voksne

DET BEDSTE AF ROSENBORG
Klassisk omvisning om Christian 4.s Rosenborg. Oplev danmarkshistorien i et kongeligt perspektiv og få historien helt tæt på kroppen, når du går i fodsporet på de danske konger og dronninger, som levede her gennem 200 år.

Pris: 600 (mandag-fredag) / 700 kr. (lørdag-søndag)

OMVISNING PÅ FREMMEDSPROG
Vi tilbyder omvisninger på engelsk, tysk og fransk.
Pris: 800 kr. (mandag-fredag) / 900 kr. (lørdag-søndag)

Ringridder-detaljeFor familier med børn

I RØG OG DAMP – I FODSPORET PÅ KONG CHRISTIAN 4.
Familieomvisning med fokus på de gode fortællinger om den berømte Christian 4. og hans elskede slot, Rosenborg. Oplev kongens krone på tæt hold, se hans blodplettede krigstøj og hvor han gik på toilettet. Gennem mundtlig historiefortælling opleves Rosenborg gennem fortællerens øje. Historierne fortælles i børnehøjde, så alle får en sjov og spændende oplevelse!

Pris: 500 (mandag-fredag) / 600 kr. (lørdag-søndag)
Varighed: 45 min.

For skoler
Er du særligt interesseret i vores undervisningsforløb, så se her