Stillingsopslag: Udviklings- og undervisningsmedarbejder til Læringsenheden

Rollen som udviklings- og undervisningsmedarbejder
Arbejdet som udviklings- og undervisningsmedarbejder indebærer hos os pædagogiske og historie- og kulturfaglige opgaver, der knytter sig til udvikling og drift af enhedens læringsaktiviteter. Arbejdet sker i samarbejde med Læringsenhedens øvrige medarbejdere, som er lederen af enheden, en anden udviklings- og undervisningsmedarbejder, 12 læringspiloter, der er studentermedarbejdere, som varetager læringsforløb samt det øvrige personale i organisationen.

Konkret vil du varetage følgende opgaver
Udvikling af aktiviteter, workshops og uformelle læringsforløb for en differentieret gruppe af gæster.
Evaluering, kvalitetssikring og videreudvikling af eksisterende forløb.
Varetagelse af vores undervisningsforløb til børnehaver, grundskole og ungdomsuddannelser samt uformelle læringsforløb og omvisninger for museets øvrige gæster 3 dage om ugen.

Vi tilbyder
Et job med fokus på læring og udvikling for vores gæster og for medarbejdere
Dygtige, engagerede og arbejdsomme kollegaer
Stor medindflydelse på opgaver og dagligdag
En arbejdsplads med enestående kulturhistoriske genstande og viden herom
En arbejdsplads, der baserer sig på følgende værdier: God kommunikation, fællesskab, faglig stolthed og historiebærere.

Vi søger en medarbejder, der har
Viden og erfaring med udvikling, planlægning og koordinering af lærings- og undervisningsaktiviteter samt events.
Relevant faglig uddannelse eller erfaring med formidling i eksterne læringsmiljøer.
Stærke pædagogiske og didaktiske kompetencer, herunder kendskab til folkeskolen og fælles mål samt de pædagogiske læreplanstemaer
Gode evner for samarbejde og er initiativrig

Om Læringsenheden i Kongernes Samling
Læringsenheden åbnede i 2014 og tilbyder undervisningsforløb til daginstitutioner, grundskoler og ungdomsuddannelser med fokus på dialogbaseret undervisning og aktiv deltagelse. Derudover skaber vi engagerende oplevelser for museernes øvrige gæster. I læringsenheden bliver du en del af et engageret formidlingsteam, der både formidler Rosenborg og Amalienborg: Christian VIII’s Palæ og Christian VII’s Palæ. Til sammen hedder vi Kongernes Samling, der dækker over de danske kongers enestående samlinger af historiske genstande i form af kunsthåndværk, møbler, billedkunst og kronjuveler fra 1600-tallet og frem til i dag. Samlingen udstilles blandt andet som historiske interiører og giver publikum mulighed for at opleve historien fra et kongeligt perspektiv. Kongernes Samling modtager årligt mere end 500.000 gæster og Læringsenheden gennemfører over 1000 aktiviteter om året.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen ønskes besat den 1. juni 2019 eller snarest derefter. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen i 3 år med ansættelse i Kongernes Samling med arbejdssted på Amalienborg og Ro-senborg. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Da Rosenborg og Amalienborg har åbent hele året og rummer en bred vifte af aktiviteter, vil der forekomme aften- og weekendarbejde i mindre omfang. For at blive ansat skal du sikkerhedsgodkendes samt medbringe en straffeattest til en evt. samtale.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte forsknings- og formidlingschef Axel Harms 33 18 60 48. For yderligere information www.kongernessamling.dk.
Send ansøgning, CV, uddannelsesbevis samt evt. referencer via knappen “søg jobbet online” senest den 26. april 2019 kl. 12. Vi modtager KUN ansøgninger via dette link. Samtaler forventes afholdt i uge 19.